Drága Barátaim!

2020. szeptember 18. 16:09

Vujity Tvrtko
Facebook
Eljött a búcsú ideje.

„Nagyon szépen köszönöm azt a rengeteg szeretetet, amit Tőletek kaptam. Elmondhatatlanul sok erőt merítettem minden egyes jó szóból, biztatásból, ölelésből. Ami számomra most következik, az egy sok munkával kiharcolt nagyszerű lehetőség, amellyel élni szeretnék, s amellyel büszkévé szeretném tenni szeretett népemet/népeimet, és gyönyörű hazámat; emellett pedig meg szeretnék adni minden olyat a fiaimnak, amit egy édesapa a gyermekeinek megadhat.

Egy héttel ezelőtt a reptéren, a felszállás pillanataiban ugyanazt mondtam a családomnak, amit minden egyes külföldi utunk előtt el szoktam mondani: mostantól mi is Magyarország nagykövetei vagyunk, s fel kell nőnünk ehhez a feladathoz. Hiszem és tudom, hogy sikerülni fog. Azt bizton állíthatom, hogy bármerre is vessen minket a sors, megmaradok büszke horvátnak és büszke magyarnak, Magyarország büszke polgárának.

Ezúton külön is köszönöm mindazoknak, akik személyesen megtisztelték jelenlétükkel valamelyik előadásomat, melyek bevételéből rászorulókat szeretnék segíteni; az elhúzódó vírushelyzetben – fizikai jelenlétem hiányában – ennek lebonyolítását a Baptista Szeretetszolgálatra bíztam. Tudnotok kell: azokban az adományokban – belépőitek megvásárlásával – mindannyian benne vagytok!
Otthoni elérhetőségeim ezennel megszűntek, de ez a Facebook-oldal mindvégig megmarad; ez lesz az a hely, ahol mindenről tájékoztatlak majd Benneteket! Hamarosan jelentkezem. Sok erőt kívánok Nektek ezekben a nehéz időkben! Vigyázzatok nagyon magatokra! És még egyszer köszönök mindent!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De hová ment ez az ember?

Szerintem is kínos. Azért is, mert azt hiszi, ő olyan fontos, hogy mindenkit méhész a kíváncsiság.
Egyébként az ATV azt mondta, tőlük nem búcsúzik el, mert számítanak az elnökválasztás során a munkájára. Tehát USA.

Az biztos, hogy Vuity Trvtko (szül.: Balogh Szilárd) távozásának hírét
megkönnyebbüléssel fogadja
az IKSZ (Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség) fideszes elnöke,
a derék Nacsa Lőrinc.
https://24.hu/belfold/2017/07/..

Nem elég Ginsburg, még ez is. Baj nem jár egyedül...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés