Az Európai Bizottság egészségügyi uniót szeretne

2020. szeptember 18. 9:56
Az Európai Bizottság elnöke szerdán bejelentette, hogy lépéseket tesznek az egészségügyi unió megvalósítása felé – közölte az Euronews.

Riportunkban összeszedtük a részleteket, hogy mit tartalmazhat a terv a jövőben” – írta az Euronews. A portál kapcsolódó írása szerint Von der Leyen szerdán bejelentette, hogy lépéseket tesznek az egészségügyi unió megvalósítása felé. Az Európai Bizottság elnöke arról beszélt, hogy meg kell erősíteni az EU gyógyszeripari és járványügyi hatóságait. Ezzel javítanák a reakciót egy újabb lehetséges jövőbeli egészségügyi válságra.

„Felépítjük az európai biogyógyászati kutató és fejlesztő központot. Ez az új ügynökség segít majd a határokon átnyúló veszélyek leküzdésében, legyenek ezek természetes, vagy szándékos eredetűek” – mondta Ursula von der Leyen bizottsági elnök.

Az eredeti teljes bejegyzést, ide kattintva olvashatja.

Címlapkép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mi a faszom az az EB EÜ unió?? Elvágom a lábam Budán, akkor a portói klinikára repülök varratni? Itt vmi nagyon nem stimmel. A csaj 440KEuró + benefitsért olvas fel komplett hülyeségeket. Életében nem fog már adózni. Elődje Luxiban home office-ozott, ott voltak helyben a doktorai. Néha benézett az EP-be, ha Gyuri bá repzizett át, akkor tette tiszteletét Drunker a ma élő legnagyobb oligarcha előtt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés