5 éves a 888

2020. szeptember 18. 13:02

G. Fodor Gábor
888.hu
Belegondolni is kimerítő, hogy mennyi minden történt a világban és történt velünk is bő 1800 nap alatt.

„Az első szó a köszöneté. Köszönjük a 888-as olvasóknak, hogy itt vannak velünk, követnek bennünket, perlekednek, vitatkoznak, helyeselnek, reménykednek, felháborodnak – ha kell, helyre is tesznek minket és végül: leszavaznak a jobboldalra. Az olvasók a mi erőforrásaink. Nélkületek sehol sem tartanánk. Köszönjük, hogy olvastok minket.

A második gondolat is a köszöneté. 5 év nagy idő. Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt évek során munkájával, lelkesedésével, hitével előbbre vitte közös ügyünket, a tanulság világos: csak közösen megy, és csak akkor, ha egy irányba húzunk – másképp nem lehet.

Belegondolni is kimerítő, hogy mennyi minden történt a világban és történt velünk is bő 1800 nap alatt. Megindult a migránsáradat, terrormerényletek tartották rettegésben Európa nagyvárosait, a britek kiléptek az Unióból, Trump lett Amerika elnöke, George Soros feljött a víz fölé, a liberális PC ellentámadásba lendült, Amerikában a nagy mítoszt sutba vágó polgárháború zajlik, és jött egy új háború is: közöttünk jár a koronavírus-járvány. Mindeközben a magyar miniszterelnök fellépett a nagypályára. A nagypolitika alakítója lett, azokkal együtt formálja a világot, akikkel korábban elképzelhetetlennek tűnt, hogy egy súlycsoportba kerülhet egy közép-európai nemzet első embere.

Ez is megtörtént és mindez ellenszélben. Az ellenszelet mi is ismerjük.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés