Nem fontos

2020. szeptember 16. 12:26

N. Kósa Judit
Népszava
A taxisofőr-mentalitást követi most a magyar állam is, és ennél ijesztőbbet elképzelni sem lehet.

„Ez az öregek baja, de a fiatalok hadd éljenek legalább! – vágta ki a tromfot a harmincas taxisofőr, és a visszapillantóból figyelte a hatást. Július vége volt, a testvéremmel egy idősotthonbeli látogatás után igyekeztünk haza, és az autó hátsó ülésén épp azt latolgattuk, ha ne adj isten újra fellángolna a járvány, az amúgy példásan vezetett intézményt megint hermetikusan le kell majd zárni. És még ez sem életbiztosítás. Farkasszemet néztünk a tükörben: rajtunk volt maszk, őrajta persze nem.

Ezt a taxisofőr mentalitást követi most a magyar állam is, és ennél ijesztőbbet elképzelni sem lehet. Amikor az a nagy bejelentés szeptember 12-én, hogy október elsejétől majd – nem definiált személynek, nem létező eszközzel – kötelező lesz lázat mérni az iskolába való belépés előtt, akkor az emberen óhatatlanul úrrá lesz a szorongás. Kerek fél év alatt erre jutottak? Hogy ha az emberek nem akarnak otthon maradni, utálják a zoomon beköszönő tanító nénit meg az idősávokat a boltban, akkor ne csinálják? Akkor vonjunk vállat, aztán majd csak vége lesz valahogy?”
 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szólni kén a a kínaiaknak, hogy vigyék el a vírusukat a p..csába.

Eddig azért ugattatok, hogy minek korlátoz ennyire a kormány, jaj nem lehet koncertet tartani. Szarházi aljas gecik vagytok, egytől egyig.

Már szóltam, de szólhatnál nekik te is.

Fél éve ezt csinálják, kurva unalmas már. Miért korlátozza, miért nem korlátozza, mennyi lélegezteőgépet lehetet volna venni ezeknek a lélegeztetőgépeknek az árából, amiket fölöslegesen vettek nyányányányá.

Az ellenzék, meg ez a seggnyaló Népszavás pondrófészek olyan szintű szellemi hulladéklerakatot képez, hogy ennél gusztustalanabb, visszataszítóbb fajtát kitalálni se tudnék.

Mi értelmet látsz a Kína által indított biológiai háborúban?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés