Fekete álarcban akciózott Hidvéghi Balázs az EP-ben (VIDEÓ)

2020. szeptember 16. 18:42
Meglátogatta az európai szocialistákat.

„A szocialisták és liberálisok álszentsége és képmutatása nem ismer határokat. Miközben a DK, a Momentum és a szocialisták kígyót-békát kiabálnak a hazájukra, állandóan a jogállamiságról beszélnek, addig a szerencsi időközi választáson egy nyíltan antiszemita jelöltet indítanak. Mi, a Fidesz-KDNP európai képviselői két hete levelet írtunk az Európai Parlament baloldali frakcióvezetőinek. Erre választ azóta sem kaptunk. Most újabb vállalhatatlan Facebook-poszt látott napvilágot a magyar baloldal jelöltjétől. Úgy döntöttem, hogy ezúttal személyesen adom át a levelünket. Kiváncsian várjuk, hogy akik máskor oly’ hangos szószólói a demokráciának, mondanak-e valamit, amikor a jelöltjük Adolf Hitlert dicsőíti!” – írta a facebookon közzétett videójához a Fidesz-KDNP EP-képviselője.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kár, hogy nem szóltak Balázsnak:
Ha találkozol a folyosón egy libsi balossal, mikor az arcotok egy vonalba ér, egy hatalmas ÁÁÁ-t ordíts ki a maszk mögül.
Ezek rettegnek mindentől, ami természetes, akkor vonyítanak hangosan, amikor összeverődnek sokan, egy alomból, mint a farkasok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés