Román turisták: A magyarok egy pocsolyából üdülőparadicsomot hoztak létre

2020. szeptember 15. 11:07
Balaton kontra Fekete-tenger, a románok szerint a magyar tónál sokkal jobb volt nyaralni.

Két román fiatal elhatározta, hogy az idei pihenőnapjainak felét otthon, a román tengerparton, míg a fennmaradó részt a Balatonnál fogják eltölteni. Mindezt azért, hogy párhuzamba tudják állítani ezen két népszerű turisztikai célpontot. Az összehasonlítás nem várt fordulatokkal lepte meg a két fiatalt – erről a román Adevarul.ro számolt be, amit a Filantropikum.com közöl.

A páros egy hetet töltött a Magyarországon a Balatonnál, majd utána szintén egy hetet pihentek a román tengerparton. A nyaralás befejeztével a két fiatal meglepő következtetéseket vont le a két üdülő paradicsommal kapcsolatban. Elmondásuk szerint a két helyszínt még csak összehasonlítani sem érdemes, mivel a Balatonon töltött hét nap maga volt a mennyország, itt finom ételekkel, kulturált személyzettel, minőségi szolgáltatásokkal találkoztak, viszont a román tengerpartról keserű szájízzel távoztak, ott koszt, szemetet, kétes figurákat láttak, romlott ételeket kaptak.

„A Balaton igazán egy kis tavacskának tűnik a mi tengerünk mellett. És ennek ellenére mégis milyen élet van ott… Otthon egy ehhez hasonló tónál valószínűleg csak az indák és gyomnövények sokasodnának, azaz hagynánk kárba veszni, de a magyarok egy igazi ékszerdobozt varázsoltak belőle. Abba bele se merek gondolni, hogy milyen dolgokat lennének képesek kihozni egy olyan tengerparti részből, amint amilyen nekünk van.” – jelentették ki.

(Filantropikum)

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kérjétek felvételeteket Uhorskába. Előjegyzésbe veszünk titeket.

Milyen tengerpartjuk van, milyen tengerpartjuk van... amilyet a bolgároktól tudtak szerezni...

Mészáros - és Tiborcz - Balatont is tönkretette, ezek a román fiatalok csak ironizálnak.
Amúgy még Mészárosék lerongyolódott, összeomlani készülő kastélyokhoz HOZZÁJUTNAK, majd ezek igencsak borsos áron FELÚJÍTÓDNAK, ÚJJÁSZÜLETNEK. Így lopják el a MI pénzünket.

Igaz, hozzá kellett volna tennem, hogy: A ballib, no meg Vadai Ágica szerint.
Bocs, mindenkitől, de már annyira szürreálisan abszurd az állandó lopásozásuk, hogy erre tellett...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés