Navalnijt levették a lélegeztetőgépről

2020. szeptember 15. 13:09
Még mindig alig tudok valamit csinálni, de tegnap már képes voltam segítség nélkül lélegezni – írta az orosz ellenzéki politikus.

Mérgezése óta először adott magáról életjelet az orosz ellenzéki politikus. Alekszej Navalnij Instagram-oldalára töltött fel egy fotót magáról, melyen feleségével és gyerekeivel látható a kórházi ágyban. A kép mellé azt írta: „még mindig alig tudok valamit csinálni, de tegnap már képes voltam segítség nélkül lélegezni”.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Alekszej Navalnijt augusztus közepén szállították kórházba, miután egy repülőgépen rosszul lett és eszméletét vesztette, majd később a kórházban kómába esett. A kómában lévő politikust augusztus 22-én Berlinbe szállították gyógykezelésre. A német hadsereg (Bundeswehr) vegyi fegyverek elemzésére szakosodott laboratóriumában kimutatták, hogy Novicsok típusú mérget juttattak a szervezetébe. Ugyanakkor az orosz elnök tagadta, hogy megmérgezték volna legnagyobb bírálóját és bizonyítékokat követelt Németországtól.

(Kép forrása: Instagram)

Összesen 175 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tehát az oroszok nem hogy nem tudták halálosan megmérgezni Navalnij-t, de ennek tudatában még ki is adták Németországnak, hogy ápolják és vizsgálják meg ők a beteget, ahol az előzetes feltételezések szerint természetesen mérgezés nyomára bukkantak.
Aha, igen.
Hollywood az egész világ.

Hogyan gyogyultam ki a koronavirusbol?
Arrol fogjak kerdezgetni ezt a Navalnijt?

kit erdekel ez a merkelpincsi?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés