A Médiatanács elvette az utolsó független rádió frekvenciáját

2020. szeptember 13. 13:06

Vásárhelyi Mária
Facebook
A hatóság a KESMA orgánumainak működését amiatt soha nem marasztalta el, hogy nap mint nap terjesztik a hazugságokat.

„Miközben a közpénzekből fenntartott állami rádió és televízió, a nap minden órájában és percében nem egyszerűen az összes a média működésére vonatkozó jogszabályt, hanem tényszerűen az Alkotmányt sérti meg, a szabad véleménynyilvánítás, a tájékozódás szabadsága és az emberi méltósághoz való jog alkotmányos garanciáit, valamint a médiatörvény összes előírását (pártatlan, kiegyensúlyozott tájékoztatás, a vélemények sokszínűségének megjelenítése, politikai függetlenség stb.) lábbal tiporja naponta, a Médiatanács most elvette az utolsó függetelen rádió frekvenciáját, azzal az abszurd indokkal, hogy a Klub Rádió néhány alkalommal megsértette a médiatörvény előírásait azzal pl. hogy a zene és próza aránya nem felelt meg a szabályoknak. A Klub Rádió a Médiatanács által emiatt kirótt büntetést minden alkalommal rendben megfizette.

Ugyanez a hatóság a kormányközeli oligarchák ill. a KESMA nevű médiamonopólium orgánumainak működését amiatt soha nem marasztalta el, hogy nap mint nap terjesztik a hazugságokat és fake news-t,  hogy rendre belegázolnak az ellenzéki oldal közszereplőinek emberi méltóságába, hogy minősíthetetlen hangon gyalázzák az ellenzéki szereplőket, hazugságokat terjesztenek róluk, hogy a megtámadott pártoknak és személyeknek soha nem biztosítják a megszólalási lehetőséget stb. A Médiatanács elnöke az a Karas Mónika, akit Gyurcsány Ferenc kinevezésekor igen találóan a Fidesz hazuggyárának takarítónőjeként aposztrofált.

Az elmúlt évtizedekben sajtóperekben és személyiségi jogi perekben Karas képviselte a Magyar Nemzetet és a Hír TV-t, én magam is számos perben voltam ellenérdekű fél, nem volt olyan mocskos és aljas fideszes hazugság, amely megfeküdte volna a gyomrát. Persze a védelmet sem vitte túlzásba, minden alkalommal ugyanazzal a mantrával állt elő, azt próbálta bizonygatni, hogy a perelt állítás nem tény, hanem vélemény. De ez az én esetemben, ha jól emlékszem egyetlen alkalommal sem bizonyult jó taktikának, minden pert elveszített. De ő képviselte Orbánékat a neveztes Tokaj-perben vagy Habony Árpádot, azt képviselve, hogy Habony nem közszereplő.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Apádtól tanultad a becstelenséget? Ő ugyanis így dicsekedett:
- Egyúttal sok kommunista, köztük én is, azt az utasítást kapta, hogy lépjen be a szociáldemokrata pártba, és kerüljön lehetőleg felelős pozícióba, de továbbra is a kommunista párt vezetőségének utasításait kövesse. Én például 1939-1944-ig az SZDP tagja voltam, és két éven át titkárkodtam az óbudai ifjúsági szervezetben.-

Nem volt egyedül:
„A fasiszta mozgalom maga is aránytalanul zsidó mozgalom volt – tehát a zsidók arányaiban nagyobb részét alkották a pártnak, annak egész történetén keresztül, mint az olasz lakosság. … 1938-ra a pártnak 10,215 felnőtt zsidó tagja volt.” (Amikor Olaszország teljes lakosságából körülbelül 47,000 volt zsidó.) „Mussolininek több zsidó munkatársa volt, így a kedvenc és legbefolyásosabb szeretője, Margherita Sarfatti. Róma főrabbija hivatalos áldásában részesítette Mussolinit, aki (olasz támaszponton) segítette a cionista haditengerészet kifejlesztését, mint a brit imperializmus elleni manővert.”
Forrás: Stanley G. Payne: A History of Fascism, 1914-1945, The University of Wisconsin Press, 1995, 240.old.

A Spektrumon volt egy film. Abban egy zsidó csoport megvizsgáltatta annak a bizonyos lámpaernyőnel a DNS-ét.
Az eredmény: nem emberi

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés