Szerencsére fellélegezhetünk: itt az Ellenzéki Operatív Törzs!

2020. szeptember 12. 18:06
Francesca Rivafinoli
Vasárnap.hu
Nem kisebb epidemiológiai szaktekintélyekkel, mint Fekete-Győr András, Karácsony Gergely, valamint Jakab Péter (ő lesz konkrétan a gerinc).

„Árnyék-tisztifőorvost árnyék-mentőautókkal a nemzetnek!

Komoly volt az aggodalom, hogy esetleg a második hullámot is ki kell húznunk nélküle, de szerencsére fellélegezhetünk: itt az Ellenzéki Operatív Törzs!

Eddig ugyanis egyetlen csoffadt operatív törzsünk volt nekünk, olyan tagokkal, mint az országos tisztifőorvos (közel 40 év tapasztalat, négy szakvizsga, inkluzíve közegészségtan-járványtan), a Mentőszolgálat vezetője (szerteágazó hazai és nemzetközi tapasztalatok kábé a teljes egészségügyben), az Országos Infektológiai Intézet főorvosa (35 év tapasztalat, három szakvizsga, száznál több publikáció), vagy éppenséggel a katasztrófavédelem vezetője (kábé 30 év tapasztalat, beleértve a dunai árvízzel szembeni védekezés menedzselését).

Most viszont lesz egy második törzsünk is, nem kisebb epidemiológiai szaktekintélyekkel, mint Fekete-Győr András, Karácsony Gergely, valamint Jakab Péter (ő lesz konkrétan a gerinc) – Szabó Tímea és Korózs Lajos csatlakozása feltehetőleg percek kérdése, de a női kvóta miatt Bangónét és Szél Bernadettet se hagynám ki. Plusz érdemes lenne bevenni a csapatba egy TizenX-es szakértőt is, az még azért hiányzik.

A projekt nyilvánvaló célja a járványügyi védekezés segítése… címén a Momentum ellenzéki vezető szerepének bebiztosítása a DK rovására, de pszt, ne áruljuk el nekik, hogy átlátunk a szitán, legyen nekik gyereknap.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

....az árnyékszéken.

"Eddig ugyanis egyetlen csoffadt operatív törzsünk volt nekünk,..."

A budapestieknek van (volt?) egy fővárosi operatív törzs is, szóval ők most már három közül is választhatnak.

Ez a hölgy határozottan tud írni :-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában