A gazdasági következményeket úgy kezeljük, hogy Novák Katalin miniszter lesz

2020. szeptember 12. 22:39

Hadházy Ákos
Facebook
Nos, ezzel aztán tényleg kint vagyunk a vízből!

„Sok mindent reagálhatnék a »közmédia« ma esti, alákérdezős miniszterelnöki interjújára, de nézzük a lényegi dolgokat: ha jól értem, a járványt úgy állítjuk meg, hogy lázat mérünk az iskolákban, a gazdasági következményeket meg úgy kezeljük, hogy Novák Katalin miniszter lesz. Nos, ezzel aztán tényleg kint vagyunk a vízből!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a faszi nem ért semmit.
Nem látja fától az erdőt.

,,Ma Ausztria minden termékből önellátó,, - állítod immár hónapok óta a hozzászólásaidban, amelyekre többször válaszoltam, cáfolva az állításaidat. Ennek ellenére tovább folytatod a hamis állításokat.

Neked fogalmad sincs arról, amiket itt a fórumon összehordasz. Innen-onnan valamit kimásolsz és azt kiegészítve a saját agymenéseddel próbálod eladni. Lehurrogod azokat, akik nemcsak a médiából, de a gyakorlatból is ismerik a témát. A mostani felvetésed is ilyen. Ausztriában mások a körülmények, más a lehetőség és más a gépesítés foka, minősége, így a hatékonyság is jóval nagyobb.

Ausztriában az élelmiszer-gazdaságban továbbra is az import dominál

,,Az EU-tagság nyomán bekövetkezett határnyitás az osztrák gazdaságnak évi 4,2 milliárd euró kiadás megtakarítással járt, jóllehet az élelmiszer-gazdaságban továbbra is az import dominál. Míg Ausztria teljes külkereskedelmi egyenlege 17,4 milliárd euró aktívumot ért el 2014-ben, addig ez az élelmiszer-gazdasági termékek tekintetében negatív volt, –978 millió euró. Ezzel szemben Magyarország teljes külkereskedelmi egyenlegének 8,1 milliárd euró többlete részben az élelmiszer-gazdasági termékek 3,1 milliárd eurós pozitív forgalmának az eredménye.,,
http://repo.aki.gov.hu/1501/1/..

Az utolsó bekezdésben lévő idézet pedig így folytatódik.

,,Összességében a két ország mezőgazdasági termelését a bruttó kibocsátás oldaláról vizsgálva kis eltérés mutatkozik, jóllehet Ausztriában a gazdaságok a magyarországinál 40 százalékkal kisebb földterületen termelnek. Adottságaikat felismerve, az osztrák termelők ugyanis a nagyobb fajlagos jövedelmet biztosító állattartó gazdálkodásra rendezkedtek be. ,,

Engem nem hat meg semmilyen tanár, professzor úr szubjektív magyarázata, véleménye, mert 10 éven keresztül jártam az országot és ebben az időszakban minden évben kint voltam az osztrák mezőgazdasági kiállításon. Dolgoztam Magyarországra települt osztrák vállalkozóknak is tolna, Vas, Zala, Győr-Sopron megyébe. Így van elég saját tapasztalatom ahhoz, hogy véleményt tudjak mondani.

,,hasonlítsd csak össze Borsod megyét Burgenlanddal,, - írod.

Én viszont a te összehasonlításodra lennék kíváncsi amely tartalmazza az ok-okozati összefüggésben az eredményt.

Valodi 2020. szeptember 13. 7:38 hozzászólásodat is már vagy százszor bemásoltad. Legalább egy tucatszor választ is kaptál rá, hogy miért nem reálisak az állítások. Ennek ellenére továbbra is nyomod, mint szél az ólajtót.

Jaja.
Ráadásul ez a mi kedves Novák Katalinunk
FUT:
http://www.borsonline.hu/aktua..
BOKSZOL (videó!):
https://pestisracok.hu/on-tudt..
GÖRKORIZIK:
https://www.blikk.hu/aktualis/..

Jó, jó,
dekázni nem dekázik, hegedülni se hegedül, de arra meg ott van Varga Judit miniszterasszony...
(:-)

Ehhez képest megválasztották országgyűlési képviselőnek.
Szóval nem mindenki ért veled egyet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés