Koltai Róbert legújabb citromdíjas alakítása

2020. szeptember 11. 20:12

Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu
A Bakonyba való elbujdosás is kifejezetten bölcsebb dolog lenne Koltai Róbert részéről, mint szakmázgatni.

„Tudjuk, a fiúk nem tehetnek az apák bűneiről, és ez hellyel-közzel fordítva is igaz: az apák sem feltétlen tehetnek a fiaikéról. No de egy több milliárdos államkassza-fosztogatással vádolt producer apukája, akit egyébként tanúként ki is hallgattak a büntetőeljárás során, mivel korábban ő volt a vezetője az egyik sumákságon kapott cégnek – szóval egy ilyen apukának nem biztos, hogy ildomos megszólalnia a »szakma szétverése« kapcsán.

Sőt, meglátásom szerint biztosan nem kellene megszólalnia. Irtózatosan csöndben kéne lennie. Még a Bakonyba való elbujdosás is kifejezetten bölcsebb dolog lenne Koltai Róbert részéről, mint szakmázgatni. Én legalábbis biztosan elgondolkodnék a bujdosáson, ha valamelyik gyermekemről derülne ki, hogy több milliárdos károkozással vádolják.

Persze, nem vagyunk egyformák. Egy másik SZFE-sirató ballib aktivista (mellesleg: filmrendező), Hajdú Szabolcs például 2002-ben azért zavarta meg a Bánk bán című operafilm premierjét, mert nem tetszett neki, hogy a magyar állam támogatta azt. Aztán, amikor tíz évvel később Andy Vajna kormánybiztos úgy döntött, 300 millió forinttal támogatja az ő Délibáb című filmjét, akkor tartotta a markát. A pénznek szaga – a balliberális aktivistáknak pedig (főleg, ha filmrendezők) jellemük, becsületük nincs.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés