A miniszterelnököt alighanem súlyosan félrevezették

2020. szeptember 11. 21:22

Karácsony Gergely
Facebook
Pénzt nem, csak rengeteg adósságot találtam.

„Ezt már csak utóiratként jegyzem itt meg, hogy hazudozhatnak százmilliárdos félretett pénzekről, én benéztem minden szekrénybe, felhajtottam a szőnyeget, pénzt nem, csak rengeteg adósságot találtam, amit ez a kormány és a főváros korábbi vezetése együtt halmozott fel. Fidesz kormány alatt, egy fideszes városvezetés hagyta szétrohadni a város útjait, hídjait, felüljáróit, vízcsöveit, hagyta kiszáradni a fáit, miközben gombamódra szaporodtak a stadionok. Hiszen, ha volt több tízmilliárd megtakarítás, akkor kérdem én miért hagytak itt 3 millió négyzetméter borzalmas állapotú utat?

Ha volt itt pénz, akkor miért hanyagolta el a korábbi városvezetés a hidakat és felüljárókat, a mostanra befejezett vizsgálatok azt mutatják, hogy a több száz budapesti felüljáró sokkal rosszabb állapotban van, mint kellene lennie azért, mert az elmúlt 10 évben nem költöttek szinte semmit a fenntartásra, korrózióvédelemre. Akkor kérdem én Tarlós István szándékosan hagyta, hogy megegye a rozsda a hidakat és felüljárókat. Ha tényleg volt megtakarítás, akkor miért van az, hogy több száz kilóméter vízcsövet kellene azonnal cserélni, naponta jönnek a képek a rossz állapotú vezetékekről és mindennaposak a csőtörések. Azt állítják, hogy az előző vezetés szándékosan veszélyeztette Budapest biztonságos vízellátását?

Ha volt szabad pénz a számlán, akkor direkt hagytak több ezer fát kiszáradni, megbetegedni? Nem, nem gondolom, hogy Tarlós István szándékosan hagyott mindent pusztulni. Nem, az igazság az, hogy a kormány kifosztja a budapestieket, elviszi gyakorlatilag az összes általunk befizetett adót és még annyit sem hagy itt, hogy az utak, hidak és a közösségi közlekedés fenntartására elég legyen. Nem Olimpia lesz itt, hanem offroad világbajnokság...persze csak akkor, ha hagyjuk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 200 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem kerülte el a figyelmemet a kilóméter:-)))) Gergőnek 13 ember segít írni a posztokat. Egy sem tud helyesen írni?

Ne szemelyeskedj.
Gergő nem cáfolta:-)

Pedig rajta maradt. Annyit írogat, szánhatott volna a cáfolatnak is egy sort. De nem tette.

Kedves naplóm! Reggel bementem az munkahelyemre az irodába, kihúztam az asztalfiókokat, de egyikben sem találtam pénzt! Mindenféle papírok voltak csak ott, rajta furcsa betűk, meg számok!

Hát ez nem pénz!

Kamugeri nem kevesebbet állít, mint, hogy a budapest főváros és a
kerületek főkönyveit meghamisították. Szerintem föl kéne jelentenie
a tetteseket, vagy ha nem tudja kik azok, akkor ismeretlen tettes ellen
kéne nyomozást kezdeményeznie.

Az önkormányzatoknak az Államkincstárnál KELL tartaniuk a pénzüket. Én azt a számlát hoznám nyilvánosságra........mennyi is az annyi..... Nem véletlen mondták a kormányinfón sem, hogy mennyi zsét ölelget Budapest, miközben rí, hogy szegény.

Tedd közzé Budapest auditált éves pénzügyi jelentését, úgy ahogy azt Nyugaton egy kerületnek is meg kell tennie.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés