Csalással vádolja Hadházy a kormányt

2020. szeptember 7. 9:22
A politikus szerint a konzultációk kapcsán történt visszaélés.

Döbbenetes videókat osztott meg valaki szép csendben. Így (is) csalhatott a kormány a »Nemzeti Konzultáció« eredményével. A Nerbot nevű felhasználó 15 videóban összesen 25 órányi felvételen dokumentálta, ahogyan egy robot program hamis nevekkel és véletlenszerű válaszokkal töltögeti ki az online kérdőíveket. Kb. 10 másodpercenként érkezett egy új »konzultáló« álszavazat, így kb. 10000 hamis »választ« kapott a kormány. Ennél valószínű jóval nagyobb a baj” – állítja a politikus.

Nem tudható, hogy a Nerbot nevű felhasználó kicsoda: lehet, hogy egy kormányzati megrendelésre dolgozó programozó, aki a hamis szavazatokat gyártotta, de közben feltámadt a lelkiismerete és dokumentálta, nyilvánosságra hozta a csalást. Lehet éppenséggel egy ellenzéki gondolkodású hekker is a videó feltöltője, aki csak meg akarta mutatni, hogy mennyire sebezhető, kijátszható a rendszer” – vélekedik.

A politikus végül levonja a konzekvenciákat: „Akárhogy is: mindkét esetben megbizonyosodott, milyen egyszerűen csalhat a kormány. Mondhatnak bármit, az egész hiteltelen és csak az agymosásról szól- ahogyan ez a videó is bizonyítja. Persze az, hogy az egész csalás, mert csak egy horribilis pénzbe kerülő, tiltott pártfinanszírozás kategóriába eső propaganda akció, azt eddig is tudtuk. Szeptember 17.-én fizikai valójában is megmutatjuk, hány százezer ember küldte vissza nekünk az íveket, hogy tiltakozzon a propaganda ellen!” – írta Hadházy Ákos a Facebook-oldalán.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Józan Paraszti ész bejegyzését sem értetted meg: ő ironikusan-gunyorosan az írásod-olvasásod gyenge minőségét tette szóvá, azt, hogy nem érted a Konzultáció jelentőségét. Gyűlölködni is a Hadházy félék szoktak...

,,a hívő tagozatot meg pont nem érdekli.
Ők a fülüknek hisznek, nem a szemüknek.,,

Ez az állításod rád fokozott mértékben igaz.

Biztos az oroszok voltak!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés