A Parlamentig érő élőlánccal tüntetnének vasárnap az SZFE diákjai

2020. szeptember 5. 23:39
„Színházi és zenész akciók kísérik majd a láncot” az ígéretek szerint.

A Színház- és Filmmúvészeti Egyetem (SZFE) hallgatói közölték: vasárnap három órától várják támogatóik gyülekezését. A céljuk, hogy támogatóik a többi egyetemet is érintő stafétaláncukkal juttassák el az SZFE egyetemi chartáját, ami szerintük „pontosan azokat az alapelveket fekteti le, amelyek alapján mi el tudjuk képzelni az együttműködést”. 

A tervek szerint a stafétalánc vonalában, a gyülekezőpontokon és az útbaeső zebráknál „színházi és zenész akciók kísérik majd a láncot”. Ha valaki ezeken a helyeken performansszal támogatná a tiltakozókat, az vasárnap tíz óráig jelentkezhet a szervezőknél. A kézről kézre adott egyetemi chartát egy kerékpáros rendezőcsapat időről időre fertőtleníti az ígéretek szerint.

A tiltakozó lánc végső célpontja a Parlament lesz.

 

Összesen 151 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kiegészítés és pontosítás

,,új Puskás kapcsán általános a hüledezés, hogy mennyire elszálltak a költségei, a több mint 67 ezer férőhelyes aréna bruttó 190, nettó kb. 160 milliárd forintba került,,
https://index.hu/mindekozben/p..

,,Összesen 330 milliárd forint ment stadionokra, ebből 190 milliárdot a 67 ezres új nemzeti stadion, a Puskás Aréna vitt el.,,
https://index.hu/sport/futball..

Ebből pedig az következik, hogy a 330 milliárd bruttó összeg. Vagyis tartalmazza az ÁFA összegét, ami visszakerül a költségvetésbe. Így a tényleges nettő összeg 260 milliárd. Ebből az új Puskás stadion 150 milliárd.
Amennyiben feltételezzük, hogy a 260 milliárdnak 20 % (52 milliárd munkabérköltség) melynek 40 % (21 milliárd) adók formájában visszakerül a költségvetésbe. Így a tényleges költség a költségvetésnek 239 milliárd forintba kerül, amely a 330 milliárdnak a 72,4 %-a.

Vagyis amit az index kimutat az egyes stadionokra, és amit te is kiszámoltál, tényleges annak a 72,4 %-át lehet figyelembe venni.

,,Jellemző Orbán Viktor végletes brutalitására, hogy nem mond le azonnal.
Képes legitim miniszterelnökként hatalmon maradni és ezzel sok százezer ellenzéki szavazót, sőt a komplett liberális értelmiséget őrületbe kergetni. ,,

A TASZ Magyar György segítségével kimutatja, hogy 20-50 %-os egészségkárosodás következett be, ezért mindenkinek egymillió kártérítés jár.

Az SZFE egy olyan - állami, közpénzből, a nép pénzéből működő - egyetem, amely "zsigeri utálatot érez" a nemzeti vonatkozású kultúra iránt...
Ideje felismerni - a 24. órában vagyunk - 100 éve tart, különböző erőbevetéssel: zsidó gyökerű és ideológia alapján megnyitott HÁBORÚ ZAJLIK A KERESZTÉNYSÉG ELLEN.
A fő célpont, a jelkép és a valóság, amelyet meg akarnak semmisíteni, el akarnak törölni:
A Madonna a gyermekkel - számtalan festmény tárgya, ebben testesül meg, ez maga Európa! Ezeken a festményeken maga Isten szól hozzánk, keresztényekhez. A keresztényekhez - és nem csak kizárólag a zsidósághoz... Ez a baj velük, ezért akarnak elpusztítani mindent, amely ehhez kapcsolódik.
Miről szól a Madonna a gyermekkel Európája?
A határtalan szeretetről és a mindent átfogó lelkiismeretről.
Egyik sem szerepel a zsidó iránytű Talmudban!!! Ellenkezőleg.
Ez a zsidó narratívára épülő háború az 1913-ban titokban alapított FED-ben manifesztálódott, de a keresztény emberek nem vették észre, nem figyeltek fel a tényleges veszélyre.
Ezért tudott mindeddig elképesztően, sátánian sikeres lenni.
Az SZFE-s hallgatók ennek az erőnek a harcosai, - talán tudatukon kívül! - mert mindig csak két választás létezik: Jó és Rossz.
A kirekesztés, az Én, a Csak Mi, az mindig a Rossz.
A nyíltság, a szabad választás, mérlegelés lehetősége, az mindig a Jó.
A délutáni élőláncos táncos felnőttek nagy többsége viszont pontosan tudni fogja: amit tesz, az bizony maga a Rossz.

Na ja!

Az alábbi idézet is bizonyítja, hogy az egyetem vezetése pártpolitikai, ideológiai harcot folytat, mely során a funkciójukat hitbizománynak tekintik.

„Új szervezettségű színházakra van szükség. Új műhelyekre, amelyek segítségével nemcsak a magyar színházművészet léphet jelentősen előre, hanem általuk megvalósulhat pártunk művelődéspolitikája, a tudati és esztétikai nevelés, a munkásművelődés, az ifjúság művelődése éppen úgy, mint a szocialista gondolkodás alakítása, az emberek erkölcsi-ideológiai nevelése, a szocialista, kommunista ember megformálása” (Székely Gábor)

Ripacsforradalom Budapesten.

Gondolod, hogy az SZFE helyettesíteni tudja a Gyurcsány-kormány által bezárt OPNI-t?

Az előző tuncit az öreg ellenzékiek szervezték.
A HVG szerint ezért hiányzott a fiatalos lendület.

Én kifejezetten a nemzetközi zsidóságra gondoltam az észrevételemmel.
A honi dolgainkban, a magyarországi zsidóság harcai nem minden esetben visszahúzóak.
Viszont a militáns szárnyuk - a VásárhelyiMáriák, BródyJánosok estébé - csak és kizárólag nemzeti magyar kormány alatt ellenőrizhetők.
Minden bal-lib kormány alatt, minden egyes naptári nap:
egyenlő Magyarország méreggel etetésével.

Pont erre gondoltam én is. Nem kellene idén tanítani, csak jövő ősztől. Ez elgondolkodtatná az oktatókat is és a diákokat is.

Válaszok:
Senye Péter | 2020. szeptember 6. 9:49

A vh végén és '56-ban is csak pár hónapot szünetelt az oktatás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés