Vasas meccsen szurkol Kunhalmi Ágnes

2020. augusztus 29. 19:34
A szocialista politikusnő a lelátóról posztolt képet.

„Hajrá VASAS! ✌️” – üzente Facebook-követőinek Kunhalmi Ágnes szocialista politikus.

Az üzenet mellé egy képet is csatolt, melyből kiderül, hogy a helyszínen, a Vasas FC angyalföldi stadionjának lelátóján ülve szurkol a hazaiaknak, akik a Debreceni VSC-t fogadják.

 

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ágika elvtársnő kitűnő az öngóllövésben!

Ez igaz, de amikor a szakszervezet 100. évfordulójának alkalmából az akkori újpesti dominanciát megszakítva a Vasas mégis bajnok lett, kiabáltuk rendesen, hogy "Vezet, vezet a szakszervezet !". (Apró történelmi adalék.)

Jámbor meg Kunhalmi elvtárső is szemmel láthatóan élvezik a szurkolást a szép, új, NER által épített stadionban, ami miatt nem telik lélegztetőgépre sem.

Valóban, ennyi idő távolából kiesett ez a részlet. :)

De hiszen ez egy STADION!!!!!!!!!

NB II-es proletár...

A Mészáros, Török, Komjáti, Hegedűs, Kántor, Gass, Zombori, Müller, Várady, Kovács, Izsó - féle csapat tényleg ütős volt, Várady szabadrúgásaira és a Vasas tábor "Béla! Béla!" bíztatására mai napig emlékszem. Nem érdemtelenül nyertek bajnokságot, a kerek évforduló mindenesetre sok találgatásra adott okot. :) Akkoriban a többi NB-es csapatban is kószált pár klasszis: Nyil, Törő, Ebédlő, Fazék és sokan mások. Dehát az más világ volt: a vasfüggöny, az UEFA akkori légióspolitikája, plusz a nemzetközi (és hazai) tévéközvetítések szinte teljes hiánya alapvetően jót tett a hazai (és más kisebb országok) focijának.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés