Egy normális országban Járóka Lívia azonnal lemondana

2020. augusztus 28. 11:08

Hadházy Ákos
Facebook
Beadvánnyal fordulok a NAV-hoz, hogy vizsgálják meg az ügyet.

„Továbbra is úgy gondolom, hogy az állam által adott 35 millió forint nagy része nem arra célra folyt el, amire adták. Ez költségvetési csalás gyanúját kelti, beadvánnyal fordulok a NAV-hoz, hogy vizsgálják meg az ügyet.

Ettől függetlenül egy normális országban Járóka Lívia azonnal lemondana. Ehelyett egy egészen cinikus levélben engem szólít fel bocsánatkérésre, mert a pénz egy nagy része nem a cégéhez, hanem a családjához került (az alvó cég bevétele egy CSOK-os ügyeskedésből származott amúgy) Ezt nevetve megteheti, hiszen a propagandasajtó csak az ő magyarázkodásával lesz tele, így a magyarok közül sokan nem is fognak halkani arról, hogyan pótolta a kieső fizetését a roma képviselő a romák pénzéből.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 205 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadházy úr mesél, s elvárja, hogy az ő meséjét mindenki higgye el / pl. ÉN nem láttam.... stb / . Valóban, majd a NAV vizsgálódik, s ki fog derülni, hogy ki a tettes és ki az áldozat ebben a mesében.

Híd a munka világába - Farkas Flórián, Tehetségmentő Egyesület - Járóka Lívia... Tudjuk, hogy Kaya Ibrahim és Josip Tot meg az Ezüsthajó kft. óta, ugyanazzal a lejárt bűvésztrükkel lopják ki a pénzt, és még soha nem lett semmiféle következménye. Most sem lesz... Ezek képviselnek minket itthon és Európában, de a legbűnösebbek azok, akik az ilyeneket hatalomra segítik, és ott tartják.

válasz erre
zsoltkom 2020. augusztus 28. 12:45
52
Járóka Lívia a Fidesz tulajdonságú hölgy, miért nem számol el a pénzzel?! Csak beszél és képzeleg... beszél és képzeleg.
A nyuszóka Lívi becsületbeszédet durcogott a minap... neki ez a védekező mechanizmusa.
Ő már tisztességesen asszimilálódott is és integrálódott... fellendült a pályaíve. Így fogja vastagon lekakkantani a fajtársait. Nehogy egy éhes szájjal több férjen az ő húsos kondérjához.

válasz erre
kisguI 2020. augusztus 28. 11:30
117
@Kanóc
Több tiszteletet a magyaroknak!

Ha Magyarországon laksz, be kell tartani a törvényeinket! Még Járókának is!

válasz erre
I.E.D. 2020. augusztus 28. 12:19
62
@metálgitár
Borkaival egy divatáru boltba járnak....:)

válasz erre
I.E.D. 2020. augusztus 28. 12:21
51
@Leskelődő
Pereld be, bazmeg, oszt' majd megtudod....:)

Egy normális országban ez az ember nem lehetne országgyűlési képviselő.
Kit képvisel saját magán kívül?

Zsidóként mondom, hogy a magyarság, a nemzet szégyene, férge vagy.......

Te kis buta goj, úgyis arra szavazol, amire mi szeretnénk, ami nekünk jó, most Téged a Jobbik nevezetű akolba tereltünk be, ott segíthetsz nekünk kormányra kerülni......

Egy szilvás unicum mindkettőnk egészségére, szívből kívánom!

Egészségedre! Sok értékes ember van minden oldalon, az én vágyálmom, hogy Magyarországból egy második Svájcot építsünk fel, minden itt élő, ezt az országot, hazát szerető ember, etnikai, vallási közösség együttes, gazdagító, egyenrangú munkájával, egymás kölcsönös tiszteletével, fájdalmaink kölcsönös, azonos szintű elismerésével, szeretetben. Aki nem tudja megélni a családján belüli szeretetet, az képtelen azt közösségi szinten megélni, s onnantól jönnek a személyiségzavarok, az egó, közösségi érdekek fölé helyezése, mások lenézése.

Talán egyszer Rákos mezején minden jóindulatú, az az országot, hazát szerető ember egy zászló alá sereglik......

Addig marad, a kisebbik rossz vállalása, támogatása, a leselkedő veszélyek idejében történő felismerése.......s a veszélyek már globálisak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés