Az antiszemitizmus éppen Nyugat-Európában növekszik

2020. augusztus 25. 17:03

Alapjogokért Központ
Facebook
A posztkommunista és antiszemita erők bimbódzó szerelme ellenére a magyar zsidóság békében élhet hazánkban.

„A német külügyi államtitkár, Michael Roth általánosságban antiszemitizmussal vádolta meg a napokban Magyarországot. Az államtitkárnak ebben és ilyen formában nincs igaza, ugyanakkor tény, hogy lehatárolt, de aggasztó jelenségek valóban vannak hazánkban.

Ezek közé tartozik, hogy a szociáldemokrata politikus testvérpártjai, az MSZP és a DK például a közelgő szerencsi időközi választáson egy olyan jobbikos jelöltet, Bíró Lászlót támogatnak, aki még egy-két évvel ezelőtt is »zsidó uzsora-banktőkéről«, a nemzetiszocializmus által teremtett »stabilitásról« elmélkedett, a magyar fővárost pedig »judapestnek« nevezte.

A posztkommunista és antiszemita erők bimbódzó szerelme ellenére a magyar zsidóság békében élhet hazánkban. Az antiszemitizmus éppen Nyugat-Európában növekszik, melynek összefüggését az egyre növekvő radikális iszlám bevándorlással dőreség lenne tagadni. Mindazonáltal javasoljuk Michael Roth-nak, hogy említett baloldali testvérpártjainál érdeklődjön közvetlenül, ha antiszemitizmust gyanít Magyarországon.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még ennél is jobban növekszik? Hülyék ezek a zsidók, hogy hagyják?
- Az izraeli miniszterelnök, Ariel Sharon, arra szólította fel a franciaországi zsidókat, hogy költözzenek azonnal Izraelbe elmenekülendő az antiszemitizmustól.

Az American Jewish Association jeruzsálemi értekezletén beszélt arról, hogy a zsidóknak mindenhonnan a világból Izraelbe kell költözniük, amilyen hamar csak lehetséges.

Hozzátette: azoknak, akik Franciaországban élnek, a költözés elkerülhetetlen (a must), mert a zsidók elleni erőszak ott növekedik.

-Látjuk a legvadabb antiszemitizmus terjedését Franciaországban - mondta Sharon.
(A BBC News tudósítása 2004. július 14-én)

A megoldásra van példa:
“A Hitler-rendszer első hónapjai során a cionista mozgalom vezetői egy ellentmondásos paktumot kötöttek a Harmadik Birodalommal. Ennek különböző részletei szerint mintegy 60,000 zsidó és 100 millió amerikai dollár került átszállításra Zsidó Palesztínába. (Az összeg 2009-es megfelelője közel 1.7 milliárd dollár.)
Ellenértékként a cionisták megállították azt a világot átfogó náciellenes bojkottot, amely azzal fenyegetett, hogy megbuktatja Hitlert hatalmának első évében. Végtére is a „Transfer Agreement” életeket védett, vagyonokat mentett és megalapozta a későbbi zsidó állam infrastruktúráját.”

Írja a szerző, Edwin Black, a The Transfer Agreement című könyve 2009-es kiadásának előszavában.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés