Közintézményeket ne használjanak devianciák propagálására!

2020. augusztus 24. 14:25

Toroczkai László
mihazank.hu
A garázdaság miatt feljelentést teszünk, illetve jegyzőnk szabálysértési eljárást indít a tettesekkel szemben.

„Antidemokratikus, törvénytelen, de egyúttal gyáva tett volt a Momentum ásotthalmi akciója, éppen olyan, mint a paramilitáris alakulataik, az Antifák randalírozásai a nyugati nagyvárosokban. A sátáni LMBTQP+ csoport jelképét ugyanis mindössze egy fotó erejéig tették ki hétvégén, amikor a Polgármesteri Hivatal zárva volt, és aztán a magukkal hozott rongyot gyorsan le is vették a Hivatal épületéről, így hétfőn már nem volt mit eltakarítani, mi is csak a sajtóból értesültünk erről az akcióról.

Ásotthalmon a Mi Hazánk Mozgalom zászlója sincs a Polgármesteri Hivatal épületén, polgármesterként ugyanis nem egy csoportot, szervezetet, hanem a település több ezer lakóját képviselem. Ugyanígy nincs semmi keresnivalója az egyre agresszívebb, a saját betegségüket, mindenféle szexuális devianciát immáron közintézményeken, illetve az óvodákban és iskolákban is terjeszteni szándékozó, törpe kisebbség szimbólumának se.

A garázdaság miatt feljelentést teszünk, illetve jegyzőnk szabálysértési eljárást indít a tettesekkel szemben. Már zajlik a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése. Kíváncsian várjuk, a tetteseknél lesz-e házkutatás, vagy a rendőrség a kettős mérce jegyében efelett szemet huny.

Toroczkai László
Ásotthalom polgármestere
a Mi Hazánk elnöke”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Karc FM, Paláver című adásában Jurák Kata természtesnek tartotta, hogy Novák Előd lakásán házkutatást tartottak a zászló ügyet követően, miért kérdőjeles ez a polgármester számára, miért kérdőjelezi meg a rendőrség elfogulatlanságát?

Remélem leszedtétek már! Van bőr a pofájukon, kitenni a momentumosoknak.
Nektek meg legyen vér a pucátokban minden ilyen zászlót levenni!

Azóta már elolvastam. Köszi. Plusz nem gondoltam, hogy otthagyták volna. Sejtettem, hogy akkor rakják ki, amikor senki nem látja, mert ahhoz gyávák, hogy nyíltan fölvállalják.

A Fradié vissza van rakva?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés