Azon dolgozom, hogy az ETO ismét NB1-es csapat legyen!

2020. augusztus 24. 16:47

Dézsi Csaba András
Facebook
Nekem esik a legrosszabbul, hogy ilyen gyalázatos teljesítményt nyújtanak a patinás győri ETO színekben!

„Kedves Győriek! Remélem, hogy elhiszik, de azon dolgozom, hogy az ETO ismét NB1-es csapat legyen! Nekem esik a legrosszabbul, hogy ilyen gyalázatos teljesítményt nyújtanak a patinás győri ETO színekben! Én még a Verebes korszakban nőttem fel. És átéltem azt, amikor idejött a Mágus és hitehagyott focistákból egy olyan csapatot kovácsolt, hogy sz@rrá verték a fél világot! Én a küzdelemben és a munkában hiszek, ezt tanultam. Nem abban, hogy kenjük a lekvárt. Ezzel a mentalitással ami az 1-10 hely valamelyikét célozta meg megásták a sírt. Így nem lehet győzni, ha nem az az egyetlen cél! Olyan nincs, hogy véletlenül nyer valaki bajnokságot! Nem szabad (szerintem) a lelketlen játékot elfogadni! Ha ezért bántani kell, akkor érezze a klub vezetése és a pályán lelketlen melót produkálók bántva magukat!

De, miért csak a szurkolók érzik így? Azért mert ők, önök azok, akiknek még fontos ez a klub. De, higgyék el, hogy nekem is fontos. Azért kritizálom. Különben nem is foglalkoznék vele... Nézzük a tényeket! Ez az ETO szurkolóknak elfogadható?!?! Ez az eredmény, azzal az 1 db kapurarúgással? Mert ha igen, akkor már tényleg baj van...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kapd csak össze a fiúkat! Elég volt a lazsából.

DÉZSI CSABA ANDRÁS: A MUNKA ÉRTÉKET TEREMT, A TINGLI-TANGLIZÁS SZÉGYEN https://szemlelek.net/2020/03/..
"– Nézőpont kérdése, hogy mit tartunk élsportnak. Én ezt a problémát a munka oldaláról közelítem meg – amint korábban említettem, a munka rendkívül fontos számomra. Azoknak a felnőtt embereknek a tevékenysége, akik a futballpályán mozognak Győr színeiben az ETO csapatában az utóbbi időben, nem nevezhető munkának. Ha annak nevezném, az sértené azokat az embereket, akik munkával keresik meg a kenyerüket naponta a városban.
Győrben rengeteg értékteremtő ember dolgozik: pedagógusok, művészek, esztergályosok, orvosok, sportolók is, és még hosszan sorolhatnám a szakmákat. Ehhez viszonyítva az ETO felnőtt focisták tevékenységére konkrétan a tingli-tangli kifejezést tudnám alkalmazni."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés