Felkereste a Betyársereg a zászlógyalázó fiatalokat, akik bocsánatot kértek

2020. augusztus 22. 9:38
A fiatalok leszedték a Lánchídról és a Dunába dobták a magyar zászlót.

Amint arról mi is beszámoltunk, leszedte a Lánchídról és a Dunába dobta  a magyar zászlót két fiatal. A lobogót az a augusztus 20-ai ünnep alkalmából helyezték ki a hídra. Az elkövetők tettüket videóval is dokumentálták, amelyet a Vadhajtások.hu le is közölt.

A Hír TV beszámolója szerint a fiatalok ezt követően megkeresték a portált, és azt szerették volna elérni, hogy a videót vegyék le az oldalukról, cserébe nyilvánosan bocsánatot kérnek. A Vadhajtások ennek nem tett eleget, viszont a rendőrséghez fordultak. A portál emellett nyilvánosságra hozta a két fiatal közösségi oldalát is, amit ők mostanra töröltek. Szombatra újabb fejleményekkel bővült az ügy. A Betyársereg ugyanis megkereste a fiatalokat, akik videóban kértek bocsánatot tettükért. Azzal védekeztek, hogy alkohol befolyása alatt voltak, a Betyársereg tagjai azonban gyalázatos tettnek nevezték az eseményeket, és óva intettek mindenkit a hasonló cselekedetektől.

Összesen 245 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Betyársereg ezúttal 1000X (helyesbítek: végtelenszer) gyorsabb volt a rendőrségnél.
Legközelebb ugye fordítva lesz?
Csak kérdezem.

Ennyivel 'megúszták'.

hany lap is irta meg hogy konkretan novak elod szedte le a buznyak rongyot?
az o szemelyes adataival hogy allunk?

Remélem, nem, de fölkötni talán túlzás volna őket. Pénzbünti oszt jóvan.

Kérdezd meg a rendőrséget, fölmentés-e a részegség, ha balesetet csinálsz! Amúgy a részegség csak a gátlásokat oldja. A srácok nyilván józanul is ennyire becsülik a zászlót, csak józanul több a gátlás bennük.

Teljesen nem zárom ki, hogy most elgondolkodnak egy kicsit, és talán javul valamit a helyzet. Vagy nem. Ez sajnos nem emberi szándékoktól függ, hanem Isten kegyelmétől, az meg mindenkit máskor talál meg.

A beismerés igen, én is elfogadtam a bocsánatkéréssel együtt. Nem gondolom, hogy az jár nekik, mint ha rendőrség nyomozta volna ki a sztorit.

A részegség az a KRESZ szerint súlyosbító körülmény ám...

Szerinted lesz rabositas és házkutatás?
Szerintem nem.

Ugyanaz a két hét eset, de ez durvább. Itt nincs meg a zászló.

Nyomorék nicktolvaj, a fajtajelleges tízpertízesezéssel...

Most megbocsáss, mi a bajod az indulattal? A bűncselekmények és a szabálysértések már csak ilyenek. Indulatokat váltanak ki a szabálykövető pógárokból, ha áldozattá válnak. Ami meg az önbíráskodást illeti, az az lett volna, ha megverik a két seggfejet, vagy nyilvánosságra hozzák a mobilszámukat vagy mittomén. Ez történt? Nem. Kifejezeték a nemtetszésüket. Csatlakozom.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés