Gyurcsány marad, és vezető szerepe lesz egy új Magyarország megteremtésében

2020. augusztus 16. 18:07

Vadai Ágnes
Facebook
Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van.

„Nem árt tisztázni pár dolgot. Gyurcsány Ferenc a magyar politika megkerülhetetlen alakja. A semmiből, hatalmas ellenszéllel dacolva építette velünk együtt fel az ellenzék legerősebb pártját. Többet tett az Orbán rendszer leváltásáért, mint bárki az ellenzéki oldalon. A Fidesz és Orbán politikailag meg akarják ölni. Nem is titkolják.
Akik a mi oldalunkon eddig vele szemben határozták meg önmagukat, mind elbuktak. Soroljam a neveket?
Hogy pár napja megállapodtunk a közös indulásról, abban neki kulcsszerepe volt. Tudom, mert ott voltam.
Nem javaslom, hogy valaki ezen az oldalon Gyurcsány-ellenes politikát folytasson. Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van.
Hogy a DK elnöke most nem kíván miniszterelnök vagy kormánytag lenni, azzal a közös ügy iránti elkötelezettségét bizonyítja; aki meg ezt úgy mondja el, hogy Gyurcsány visszavonul, az meg az ellenkezőjét.
Megnyugtatok mindenkit: Gyurcsány marad. És vezető szerepe lesz egy új Magyarország megteremtésében.
És meg fogja találni a módját.
Tudom. Mert ismerem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 335 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Többet tett az Orbán rendszer leváltásáért, mint bárki az ellenzéki oldalon."

Leváltották az Orbánkormányt? Mik vannak, mióta nincs TVnk!

Imádom ezt a történetet:-)

Beárazta a Gyurcsány-párt a többi ballib pártot, Momentumtól Jobbikig: Gyurcsány csicskái egytől egyig...

(Emlékszünk még, honnan indultak a szereplők aká csak 2018-ban? Amikor 5%-kal éppen hogy becsúszott a DK a parlamentbe?)

Ez az első összefogás, így sikerült:

Setét Jenő roma aktivista szerint rasszista jelöltet indított az ellenzék a borsodi időközi országgyűlési választáson. Setét szerint a helyi cigányságnak csak két választása maradt: vagy nem megy el szavazni, vagy a kormánypárti jelöltet támogatja – írja a magyarnemzet.hu.

Setét Jenő, az enyhén fogalmazva sem kormánybarát roma aktivista Facebook-videójában kifogásolja, hogy az ellenzék szerinte rasszista, kirekesztő jelöltet állított a borsodi időközi választáson.

Borsod 6-os számú választókerületében azt a jobbikos jelöltet támogatják, talán Bíró Lászlónak hívják, aki azt bírta mondani: az országot nemcsak a Hasszánoktól, hanem a Sztojkáktól is meg kell védeni

– kifogásolta Setét. A roma aktivista arra emlékeztette az ellenzéki pártokat, hogy tavaly aláírták az Idetartozunk Egyesület választási emberjogi minimumprogramját, amelyben elkötelezték magukat amellett, hogy „nem indítanak rasszista, kirekesztő jelölteket”. Hozzátette: Bíró László jelölése szembemegy a saját értékválasztásukkal és elköteleződésükkel.

Nem tehetünk mást, mint a 6-os számú választókörzet valamennyi roma közösségét megpróbáljuk tájékoztatni arról, hogy az ellenzéknek milyen kiváló jelöltje van

– ironizált Setét Jenő. Hozzátette, hogy a helyi roma közösségnek így két lehetősége maradt: „vagy a kormányoldal jelöltjét támogatják, vagy nem vesznek részt a választásokon”. Setét arra is felhívta a figyelmet, hogy az ellenzéknek az elmúlt években sorra sikerült olyan botrányokba keveredniük, mint a Pásztor Albert-ügy és más esetek, „amikor tűrhetetlenül beszélő politikusokat próbáltak meg a demokratikusnak hirdetett ellenzék nevében hadrendbe állítani”.
Elég ciki, elég sajnálatra méltó és gyenge teljesítmény. A legjobb az lenne, ha visszaléptetnék a jelöltjüket
– üzente az aktivista.

http://pestisracok.hu/setet-je..

Most Márky-Zay is kihúzta a gyufát:

Márki-Zay Péter a közösségi médián adott hangot annak, hogy megnyugodhat a választóknak az a 20-25 százaléka, aki eddig csak azért nem szavazott a közös ellenzékre, mert Gyurcsány visszatérésétől tartott: Gyurcsány Ferenc maga jelentette ki (talán nem is először), hogy nem fog semmilyen közjogi pozíciót elvállalni.

https://www.vadhajtasok.hu/202..

Mi lesz, mire 106 jelöltben megegyeznek:-)))))
Tetszik a műsor:-))) már most eléri a minelnöki casting szintjét:-))))) az sem volt semmi:-)))

Momentum, LMP ébredjetek!

Gyurcsány marad.

Mert marad a gyerek, ha játszik.

Igazad van:-)
Már nagyon látszik rajtuk a stressz

Áginak igaza van, Ferinek maradnia kell, Feri a szegények védőszentje, a DK a szegények pártja, az elesetteké, a hajléktalanoké, akiket csak a DK vesz a szárnyai alá. Feri legkedvesebb verse ,József Attila, Aki szegény, az a legszegényebb című vallomása.

Feri a tükör előtt minden reggel felidézi Marosán, Szombathelyen elmondott beszédét, annak is legkedvesebb részét: " Ha tehát meghalok, alázatosan és tiszta szívvel állok majd az Úristen elé. És az Úristen megkérdezi majd tőlem: -Na, Gyurka fiam,mondd meg őszintén és becsületesen, mit tettél a szegényekért a földön?

Megmondom neki az igazat......összefogtam a kommunistákkal, összefogtam a szegény emberekkel, és közösen elvettük a földet az arisztokratáktól, , el a birtokosoktól és el a katolikus egyháztól....elvettük a földet a reformátusoktól és a zsidóktól is, és odaadtuk a szegény parasztembereknek. És az Úristen azt fogja mondani mosolyogva:- Jól van Gyurka, derék ember voltál, menj balra........nem a jobboldali, hanem a baloldali út vezet a a mennyországba."

Ferit, a DK-t csak ez a puritán szolgálat vezérli, s ezért sereglenek tömegek a zászlaja alá.

1.Hát, azt már láttuk, milyen lenne az az "új Magyarország"...2.Fegyenc lehet, hogy Fegyőr fölé kerekedik, de ez a Vadai bejegyzés is elárulja, hogy ez a mostani állítólagos ellenzéki összefogás káoszt okoz már most, s kormányképtelen.

Válaszok:
pollip | 2020. augusztus 16. 20:59

Elég keményen írt Vadai.
Mindnyájan úgy vagyunk, hogy finomabban írunk, mint amit esetleg hangosan kimondani. Ebből kiindulva a Gyurcsányi tombolt Fegyőr megjegyzésére .

Válaszok:
péterx | 2020. augusztus 17. 7:28

Itt nem fog bejönni.

Fegyőr és Fegyenc is ismételten lelepleződött, s ez nagyon informatív: egymással összeegyeztethetetlen elképzeléssel indulnak, de kénytelen úgy csinálni, mintha nem volna áthidalhatatlan ellentét közöttük. Fegyőrék az alapelveiket adták fel a Fegyenccel való egyezkedéssel, Fegyenc pedig most ígérget fűt-fát, s hazudik rendületlenül, mert mindenáron vissza akarna kapaszkodni az élre, ez a népbutító politikai ámokfutó.

Válaszok:
pollip | 2020. augusztus 17. 8:24

Onnan tudjuk, hogy mit csinált Fegyenc a kormányzásnak hazudott nem-kormányzáskor, s onnan, hogy a Momentum lábbal tiporja az induláskor meghirdetett elveit. Olvasd el az első megnyilatkozásaikat. Mindkét politikai társaság olyan kanyarokat írt és ír le, hogy aki rájuk szavaz, az zsákbamacskát vesz.

mi nem tudunk? mi elkuldtuk tiz eve a picsaba es ennyi
ti viszont lathatolag tenyleg nem tudtok, tiz eve nem
sikerul a megujulas projekt, miatta.

A választásig csitulnak, aztán egymás torkának esnek. Ha veszítenek azért, ha nyernek azért.

Válaszok:
péterx | 2020. augusztus 17. 9:57

Ez a Vadai megszólalás nagyon indulatosra sikeredett:-)
A saját érdekük az lett volna,ha normális hangon szólalnak meg, de elszakadt a cérna.

Ez így van. Szerintem azért fontos, mert megmutatta a megreccsent lelkiállapotukat.

Lenin él, Lenin élt, Lenin élni fog.
Gyurcsány zsiv, Gyurcsány zsil, Gyurcsány bugyet zsitty!

Igaz, de éppen ezért kell más most rávilágítani eme érdekszövetség hazugságára és abszurditására, hogy a veszítés után essenek egymás torkának...

Ein Párt, ein ellenzék, ein Führer.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés