Érdi tömegverekedés: letartóztattak újabb három enyingit

2020. augusztus 15. 17:58
Egyikük egy kerékkulccsal leütötte a másik család egyik tagját, majd elvette tőle a vasvillát, és azzal kezdett el szurkálni.

Újabb három férfi letartóztatását indítványozta az ügyészség az érdi tömegverekedés miatt – közölte a Pest Megyei Főügyészség szombaton közleményben az MTI-vel.

A három férfi részt vett abban a tömegverekedésben, amely egy ember halálát okozta egy érdi benzinkúton. Egy enyingi és egy érdi nagycsalád tagjai szúró-vágó eszközökkel estek egymásnak július 30-án. A verekedésben az enyingiek egyik tagja egy hegyes eszközzel szívtájékon szúrta a másik család egyik tagját, aki rövid idővel később meghalt.

Az ügyészség tájékoztatása szerint korábban tizenkét ember letartóztatását rendelték el az ügyben, most pedig újabb hármat sikerült beazonosítania és elfognia a nyomozóhatóságnak. Egyikük egy kerékkulccsal leütötte a másik család egyik tagját, majd elvette tőle a vasvillát, és azzal kezdett el szurkálni. A másik két elfogott férfi egy-egy kihegyezett farúddal támadta meg az ellenkező érdekkörbe tartozó család tagjait.

A három újabb elkövetőt csoportosan, a köznyugalmat súlyosan megzavarva, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként, és a Pest Megyei Főügyészség indítványt tett letartóztatásukra, mivel szabadlábon hagyásuk esetén fennáll a bizonyítás megnehezítésének veszélye és a bűnismétlés lehetősége.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon közölte, hogy péntek hajnalban Enyingen és Siófokon a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködésével fogták el a 21 éves enyingi B. Krisztofert és a 35 éves siófoki R. Istvánt. Pár órával később, a rendőrök Székesfehérváron elfogták a 28 éves enyingi F. Andrást is.

A rendőrség tájékoztatása szerint a verekedésben résztvevők közül egy férfit továbbra is válságos állapotban kezelnek a kórházban.

(MTI)

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ide vezet, ha az állam feltétel nélkül támogatja a gyermeket eltartani, felnevelni sem képesek gyermekvállalását, a gyámügy és gyermekvédelem meg olyan, amilyen.

Legyenek a gyermektámogatások munkajövedelemhez kötöttek, ennyit ér a családi pótlék rendszere, ilyen ember utánzatok a kimenet.

Szóval mikor merünk már szembenézni a ténnyel: normakövetésre képtelen cigányokról szól a történet. A probléma megoldásának első lépése a probléma felismerése és kimondása: CIGÁNYOK...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés