Maradjatok gyerekek!

2020. augusztus 14. 07:28

Az ilyen fantazmagória és a megzakkant lelkiállapot az elmegyógyintézetben érthető, de a magukat kormányzati szerepbe képzelő politikai aktoroktól már problémás.  

2020. augusztus 14. 07:28
Nagy Dóra
Magyar Hírlap

„Tökéletesen megértem, hogy érdemi program nélkül, sorozatos vereségek után nagyon nehéz életképes pártként létezni, de még ez sem magyarázza meg azt, ami ezen a nyáron zajlik a baloldali térfélen.

Odáig jutottak, hogy bőven elég annyit mondani gyűlölettől eltorzult fejjel, hogy O1G, meg náci–fasiszta–rasszista elnyomás és diktatúra, miközben arról fantáziálnak, hogyan fognak majd a jobboldaliak lámpavason lógni, s hogyan teszik majd őket tönkre, ha hatalomra kerülnek. Az ilyen fantazmagória és a megzakkant lelkiállapot az elmegyógyintézetben érthető, de a magukat kormányzati szerepbe képzelő politikai aktoroktól már problémás.  

Most tegye mindenki a szívére a kezét, és mondja azt, hogy Magyarországon minden borzalmas, és ez az ellenzéki alakulat képes lenne a kormányzásra! Ugye hogy nem megy? Legalábbis őszintén biztosan nem. Nem elég, hogy az önkormányzati választásokat követő majdnem egy évben a feje tetejére állították az általuk vezetett településeket, az élen Budapesttel, még a nagypolitika terepén is kabaré, amit művelnek. Egymás torkának esnek, Gödön leszámolósdit játszanak, miközben egyre csak várják, mikor avatkoznak már be a gazdik, hogy átvegyék nekik a hatalmat, mert ezek a csúnya, gonosz, vidéki, sötét bunkók egyszerűen nem értik meg: úgy kell szavazni, hogy az ellenzéknek jó legyen. Amíg várnak a segítségre, azért nem ártana felmutatni valamit.

Mondjuk nyár van és meleg, így jó lenne azért nyaralni is, így jöhetett a Balatonért való veszett nagy aggódás. Elő is vették a nehéztüzérséget, például Kunhalmi Ágnest, tudván, hogy most nem zárt térben kell szerepelnie, tehát nem fogja megzavarni az ajtó. Az MSZP-s politikus aztán gondolkodás nélkül előadta, hogy a Balatonon nincs szabadstrand. Tette ezt egy szabadstrandon. Majd még gyorsan elvitték a Velencei-tóhoz is, hogy ott is megmutassa, mennyire elégedetlenek az emberek, és tömegével tüntetnek a parton. Mondjuk, tömeg volt, csak éppen a vízben. És nem tüntettek, hanem fürödtek. Nem baj, Ágnes, azért te megtetted, amit megkövetelt a gazdi. Sőt, egy pillanatra láthattuk, hogy még mindig van MSZP. Ügyes volt, ezzel vége a szereplésnek, jár a lángos.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2020. augusztus 14. 13:50
Tévedtem, bocs, nem kosár, kézilabda. S Csabáról van szó, a Falco-nál.
nyugalom
2020. augusztus 14. 11:34
lehet, hogy kohnhalmi es bandaja is furdott, evett, ivott, nehany napig a tónál?
istvanpeter
2020. augusztus 14. 09:59
Hát, tényleg nagyon idétlenek, az már biztos.
Palpatine
2020. augusztus 14. 09:45
Minden gyereket rá kell bízni a birodalmi ifjúsági szervezetekre, hogy engedelmes rohamosztagost neveljenek belőlük...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik