Maradjatok gyerekek!

2020. augusztus 14. 7:28

Nagy Dóra
Magyar Hírlap
Az ilyen fantazmagória és a megzakkant lelkiállapot az elmegyógyintézetben érthető, de a magukat kormányzati szerepbe képzelő politikai aktoroktól már problémás.  

„Tökéletesen megértem, hogy érdemi program nélkül, sorozatos vereségek után nagyon nehéz életképes pártként létezni, de még ez sem magyarázza meg azt, ami ezen a nyáron zajlik a baloldali térfélen.

Odáig jutottak, hogy bőven elég annyit mondani gyűlölettől eltorzult fejjel, hogy O1G, meg náci–fasiszta–rasszista elnyomás és diktatúra, miközben arról fantáziálnak, hogyan fognak majd a jobboldaliak lámpavason lógni, s hogyan teszik majd őket tönkre, ha hatalomra kerülnek. Az ilyen fantazmagória és a megzakkant lelkiállapot az elmegyógyintézetben érthető, de a magukat kormányzati szerepbe képzelő politikai aktoroktól már problémás.  

Most tegye mindenki a szívére a kezét, és mondja azt, hogy Magyarországon minden borzalmas, és ez az ellenzéki alakulat képes lenne a kormányzásra! Ugye hogy nem megy? Legalábbis őszintén biztosan nem. Nem elég, hogy az önkormányzati választásokat követő majdnem egy évben a feje tetejére állították az általuk vezetett településeket, az élen Budapesttel, még a nagypolitika terepén is kabaré, amit művelnek. Egymás torkának esnek, Gödön leszámolósdit játszanak, miközben egyre csak várják, mikor avatkoznak már be a gazdik, hogy átvegyék nekik a hatalmat, mert ezek a csúnya, gonosz, vidéki, sötét bunkók egyszerűen nem értik meg: úgy kell szavazni, hogy az ellenzéknek jó legyen. Amíg várnak a segítségre, azért nem ártana felmutatni valamit.

Mondjuk nyár van és meleg, így jó lenne azért nyaralni is, így jöhetett a Balatonért való veszett nagy aggódás. Elő is vették a nehéztüzérséget, például Kunhalmi Ágnest, tudván, hogy most nem zárt térben kell szerepelnie, tehát nem fogja megzavarni az ajtó. Az MSZP-s politikus aztán gondolkodás nélkül előadta, hogy a Balatonon nincs szabadstrand. Tette ezt egy szabadstrandon. Majd még gyorsan elvitték a Velencei-tóhoz is, hogy ott is megmutassa, mennyire elégedetlenek az emberek, és tömegével tüntetnek a parton. Mondjuk, tömeg volt, csak éppen a vízben. És nem tüntettek, hanem fürödtek. Nem baj, Ágnes, azért te megtetted, amit megkövetelt a gazdi. Sőt, egy pillanatra láthattuk, hogy még mindig van MSZP. Ügyes volt, ezzel vége a szereplésnek, jár a lángos.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés