Nem csak Minszkben tüntetnek

2020. augusztus 14. 18:14

Vásárosnaményban is. Kunhalmi Ágnes és Márki-Zay Péter.

2020. augusztus 14. 18:14
null

Vásárosnaményban találkozott Márki-Zay Péterrel Kunhalmi Ágnes. A szocialista politikus és a hódmezővásárhelyi polgármester láthatóan jó hangulatban tüntetett együtt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agrippa
2020. augusztus 16. 10:44
Na ez biztos hatni fog! De mire is, kire is? Ugye a képből is érezzük, hogy a szokásosnál is nagyobb tömeg vonul mögöttük!
formaegy
2020. augusztus 15. 21:11
Kunhalmi bajban van.)))) Már csak Márki-Zay maradt aki ágyba viheti.))) Te Kunhalmi! Már az utcasarkon sem kellesz senkinek? Vágónál nem próbálkoztál? Még nyalogatni eltudna.))) Vannak még öregek a környezetedben, vagy már ők is elfogytak?))))) Fizess a momentumos drogosoknak, és egyből tapadnak rád, mint a piócák.))) Vagy már akkor sem kellesz ha fizetsz? Förmedvény egy perszóna. Pfff!
flesh ripper
2020. augusztus 15. 20:44
Milyen fejek. Mint érett tökök a napon. Megérettek a leszedésre. Tökfőzelék, a moslékkoalíciónak!
Krupp Skya
2020. augusztus 15. 17:05
A vigyorgó pofájukat elnézve, eszembe jutott Pászti Laci kollégám története akinek a lányához feljött az udvarlója és bezárkóztak a lány szobájába. Egy kis idő múlva megkérdezte a felesége. - Apa mit gondolsz baszott már a lányunk vele? Erre Laci kollégám csak annyit mondott. -Mama ullehet szopott is mán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik