Gyurcsányéknak vízibiciklin imbolyogva sem kunszt hazudozni a Balatonról

2020. augusztus 13. 7:57

Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu
Minek próbálunk tényekkel meggyőzni olyanokat, akik immunisak ilyesmire?

„Gyurcsány-párt ifjúsági tagozata vízibicikliken tüntetett a Balatonon, amiért a Fidesz úgymond »ellopta« a Balatont. Nem vicc, a jópofa fiúk-lányok tényleg erről hadováltak a hullámok hátán imbolyogva. El van lopva a Balaton, bizony. Orbán lopta el főleg. Meg a Mészáros és a Tiborcz. A mészárostiborcz. Berakták a cekkerükbe, hazahordták, s most röhögnek a markukba. A DK-s ifjak is nyilván az ellopott Balaton egyik lopott strandján tudósítottak minderről, sopánkodva, lopott vízibicikliken. Sajtótájékoztató után aztán őket is ellopták, és belesütötték a kurva drága lángosba… Föl nem foghatom, fölnőtt emberek miként létezhetnek a hazugságok és dajkamesék ily kusza hálójában. A gyermekek ugyan elhiszik a meséket, ám legbelül azért sejtik, itt valami titok lappang. Az ellenzék politikusai viszont odahaza leülnek, papírra vetnek mindenféle bornírtságot, és abban a másodpercben máris hisznek azokban. Életre kelnek számukra a saját sületlenségeik.

Mészáros és Tiborcz meg Orbán lenyúlta a Balatont… Hány ingatlanjuk van nevezetteknek a Balaton közelében? Tíz? Tizenöt? Húsz? Sokat mondtam. És hány ingatlan leledzik összesen a tó közelében? Sok százezer. Jól lenyúlták…Évről-évre csökken a szabadstrandok száma! – harsogja a vízijárműről az egyik ifjú gyurcsányista. Közben ugyanannyi van, mint korábban. És ha csökkent is, ahhoz vajmi kevés köze van a kormánynak: a partszakaszokról a helyi önkormányzatok döntenek. Van nagyjából ötven szabadstrand Balaton-szerte, ahol Gyurcsány fölhergelt csőcseléke ingyé’ mártózhat. Ha az összes partszakasz ingyenes lenne, akkor meg azért hőbörögnének, hogy nincs ingyen a sör. Megjegyzem: amennyiben maholnap megszűnne az összes szabadstrand, akkor sem szólhatnának egy büdös szót sem. Az önkormányzatok ugyanis nem kevés (ellenben sok) pénzért tartják rendben, gondozzák, fejlesztik a fürdőhelyeket. Nem csak a fizetős, hanem az ingyenes szakaszokat is! De a szellemi homályban botorkáló irigy, buta, gyűlölködő prolik (és karmestereik) ebből mit sem értenek.

Az egyik vízibiciklis forradalmár azt mesélte: az ő generációjuk abban nőtt fel, hogy a Balaton mindenkié, és akármilyen anyagi helyzetben is legyen egy magyar család, megtehette azt, hogy egy hétre elment a Balatonhoz nyaralni. Ám ez már a múlté, bizonygatta a szónok, évről évre csökken a szabadstrandok és az elérhető árú szállások száma, a fideszes oligarchák pedig felvásárolják az egész Balatont… Kérdés: minek próbálunk tényekkel meggyőzni olyanokat, akik immunisak ilyesmire? Akiknek Németh »Hasfelmetszős« Athina és az Orbán Lapjáról Kitiltottak Társaságának fakenews-ai jelentik a Szentírást? Tényleg, minek?”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"a Fidesz úgymond »ellopta« a Balatont."
"A háttérerő, mint egy gépezet, amely hajtja a felzaklatottakat, kimeríthetetlen gyűlöletkészlettel rendelkezik.."

Így érthető meg, miközben soha ilyen minőségű szabadstrandok mennyiségben, minőségben NEM ÁLLTAK RENDELKEZÉSRE, ez a magyarországi médiadiszar és médiahúgy nyomán a Balaton ellopásaként megy a tudatokba.
Magyar bal-lib gyűlöletipar 2020, nyara...

A "sok ostoba fiatal" a szerzővel elkentében ismeri a guglit.

Például az első keresés után ez jött be:
https://www.valaszonline.hu/20..

Balaton-térkép a bizonyíték, megjelent itt a mandiner-linken is, évtizedek óta a szám változatlan, vagy 18, vagy 28, a pontos számra nem emlékszem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés