Egy jelölt a hatalommal szemben

2020. augusztus 13. 19:33

Szabó Tímea
Facebook
Bíró László személyében közös összellenzéki jelöltet állítunk.

„Az ellenzéki pártok, meghallva a választóik akaratát, a mai napon megkezdték a hivatalos egyeztetéseket pártelnöki szinten a 2022-es országgyűlési választásra való felkészülésre. Már az első találkozón a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd elnökei kinyilvánították azon szándékukat, hogy mind a 106 egyéni választókerületben egy jelöltet állítanak a hatalom jelöltjével szemben, és győzelem esetén a közösen elfogadott program és elvek alapján együtt kívánnak kormányozni Magyarország érdekében. A pártelnökök megállapodtak abban, hogy az ország érdekében közös programot alkotnak, és az egyéni képviselőjelöltek kiválasztásánál a tárgyalásos út mellett az előválasztás intézményét is legitim eszköznek tekintik. Az ellenzéki pártok vezetői döntöttek arról is, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os választókerületben az időközi országgyűlési választáson a jobbikos Bíró László személyében közös összellenzéki jelöltet állítanak.

Folytatjuk!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem bízd a választókra a döntést.
Ne akard -a Párthoz hasonlóan- megmondani nekik, hogy számukra mi a jó.
Majd az "X"-el elmondják, hogy kiben bíznak.

Válaszok:
ThunderDan | 2020. augusztus 13. 20:43

O1G

Nagyjából... (amúgy a szokásos ballib generálszósz)

Ez a blabla most mire válasz?

Nagyon is adekvát a felvetés: ez az összeborulás hatalmas kudarc is lehet ahhoz képest mondjuk, mint ha valamelyik párt kinőtte volna magát, és természetes úton vált volna domináns tényezővé. Mint a Fidesz 94-98 között, vagy mint amilyen íven az ún. Jobbik volt Vonáék 2015-ös 180 fokos fordulatáig, vagy mint amely ígéretet a Momentum elvileg magában hordozott az indulásakor.

Válaszok:
Gombóc XVI. Artúr | 2020. augusztus 13. 21:13

Bla-bla????
Jó ember, szerinted kik fognak dönteni arról, hogy ez az összefogás jó avagy nem?????????????
Dobálózhatsz a nagy szavakkal, de 2022-ben a választók fogják megmutatni, hogy mi az igazság.

Fogjanak össze, ha akarnak, de a szöveges indoklás azért tőrőlmetszett komcsi duma: "meghallva a választók akaratát"... Nem, nem a pártok erőltetik rá az akaratukat a választókra, nem a pártvezérek mutyiztak, hanem a választók kívánják! Nesze neked, orrvérzésig emlegetett előválasztás. Lehet, persze, hogy nem volt idő rá, de akkor ezzel indokoljanak, ne ezzel a maszlagolós szöveggel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés