A Gyurcsány-kormány „fő bűneit” idézi fel a Fidelitas

2020. augusztus 11. 22:09
A Fidelitas felvilágosító kampányba kezdett Balatonlellén.

A Fidelitas felvilágosító kampányba kezdett Balatonlellén, hogy felhívja a Demokratikus Koalíció nyári egyetemére érkező fiatalok figyelmét arra, mi történt a pártelnök, Gyurcsány Ferenc kormányzása idején – jelentette be Illés Boglárka, a Fidesz ifjúsági társszervezetének elnöke az egyik balatonlellei strand előtt tartott sajtótájékoztatón kedden, írta meg a Magyar Nemzet.

A kampány részeként a strandbejárat közelében elhelyezett óriáskivetítőn mutatnak be a 2006-os kormányellenes tüntetéseken készült, rendőri brutalitásról szóló képsorokat, és hangfalakból hallható Gyurcsány Ferenc elhíresült őszödi beszéde.

A sajtótájékoztató alatt féltucatnyi fiatal tartott egy-egy képet, amelyek a DK elnökének kormányzása alatti visszásságokat, megvonásokat kívánta felidézni.

Illés Boglárka azt mondta, hogy amikor Gyurcsány vezette a kormányt, egyebek közt egekbe szökött az államadósság, elvették a 13. havi nyugdíjat, elvették az otthonteremtési támogatást, megadóztatták a vállalkozókat, és a rezsi is folyamatosan nőtt.

Hangsúlyozta: fontos erre felhívni a fiatalok figyelmét, ezért indították a szembesítő kampányukat, amely online is zajlik hétfő óta. Beszélt arról is, hogy az interneten látható videójuk Gyurcsány Ferenc tíz főbűnét idézi fel. Balatonlellén a keddi napon tart a kivetítőn, kihangosítással zajló kampány, ami ezt követően az online térben folytatódik.

A Fidelitas Gyurcsány tíz főbűnét bemutató videója az alábbi linkre kattintva tekinthető meg: https://www.facebook.com/71547793430/posts/10158662297213431/

(Magyar Nemzet)

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsány kormányzati ámokfutása a magyar közélet legsötétebb fejezetei között van. Nem lehet elégszer felhívni rá a figyelmet, mert újból visszasunnyogna a kormányrúdhoz.

A DK meg a FIDESZ-ét...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés