Csak én érzem úgy?

2020. augusztus 10. 10:26

A cinikus tervszerűséggel végrehajtott hullarablás tényleg nem zavarja azokat, akik alig pár napja még hősökként ünnepelték az Index felmondott munkatársait?

2020. augusztus 10. 10:26
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Csak én érzem úgy, hogy beárazza a 444 szolidaritását az Index szerkesztősége iránt, hogy miután nyolcvan ember felmondta az egzisztenciáját, ők új pénzgyűjtési kampányba kezdtek? Na nem a fizetésüket elvesztett kollégáknak, nem a független sajtó krokodilkönnyekkel megsiratott, szabadságharcos mártírjainak, nem a dagályos gesztusokkal megénekelt walesi bárdoknak és családjaiknak gyűjtenek, hanem saját maguknak. Ez a cinikus tervszerűséggel végrehajtott hullarablás tényleg nem zavarja azokat, akik alig pár napja még hősökként ünnepelték az Index felmondott munkatársait?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2020. augusztus 10. 20:00
Én hiszek az index el nem múló közhasznú közszolgálatában
Dénia
2020. augusztus 10. 19:09
Valamit még te sem érzel, Puszér. Mekkora balhét kerekítettek, hogy az egyetlen Index, ami megismételhetetlen és pótolhatatlan, mert a mocsok kormány rátette a kezét, és még mielőtt bármi történt volna, megelőzésképpen felmondott az egész brigád, úgy beállítva magát, mintha a kormány nyírta volna őket ki. Világraszóló botrány, nemzeti tragédia, meg a többi. Erre kiderül, még egy hét sem telik el, hogy van másik.... Ez tényleg nem tűnik fel senkinek nálatok odaát? Mintha megint át lennétek verve.
Palpatine
2020. augusztus 10. 15:00
Kiváló szith lenne ebből a Puzsér nevű wookieból...
retsag
2020. augusztus 10. 13:57
Robi eljátssza a kezdő zubit a gőzfürdőben. Szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik