Válasz Fricz Tamásnak

2020. augusztus 09. 15:09

A legnagyobb nem kormányzati hírforrás megszűnése vitathatatlan csapást mért a magyarországi média sokszínűségére.

2020. augusztus 09. 15:09
Nick Thorpe
Magyar Nemzet

„Elemzésemmel lehet egyetérteni vagy azt lehet vitatni, de szükségtelen személyemet vagy az általam képviselt médiumot démonizálni emiatt. Szlovákiában és Máltában láthattuk, hova vezet az újságírók démonizálása. Jómagam is tapasztaltam a gyűlölet eredményét Szerbiában, Horvátországban, Boszniában, Koszovóban és a Közel-Keleten. Magyarországon már így is túlteng a gyűlölet minden oldalon. Ennek az általam mélyen szeretett és otthonomnak érzett országnak békére, toleranciára és higgadt vitára van szüksége, ha gyarapodni óhajt. A legnagyobb nem kormányzati hírforrás megszűnése vitathatatlan csapást mért a magyarországi média sokszínűségére. A félreértések elkerülése végett, nem gondolom, hogy Magyarországon már létrejött az egypártrendszer, és elnézést kérek, ha félreérthetően fogalmaztam.

A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján viszont úgy tűnik, az ország ebbe az irányba halad. Szívből remélem, hogy elemzésem majd tévesnek bizonyul. Fricz Tamás idézi megfigyelésemet a 2022-es választások bojkottját szorgalmazó ellenzéki hangok kapcsán. Egyszerűen arról számoltam be, amit hallottam. Természetesen senkinek semmiféle javaslatot nem teszek. Szomorú napja lenne a magyar demokráciának, ha az ellenzéki pártok rászánnák magukat egy ilyen lépésre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Istók Béla
2020. augusztus 11. 09:11
Pénzsóvár, Thörpe agy.
mokány
2020. augusztus 10. 21:49
Blair the liar.
mokány
2020. augusztus 10. 21:44
Vízionál ( démonizált újságírók). 36 éve itt lakik , de a meglátásai nem lépik túl a küldőtől kapott lózungokat.
villogókékfog
2020. augusztus 10. 14:12
Ez a válasz mellébeszélésnek is gyenge. Vizezett híg fos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik