Több komolyságot és kevesebb médiahekket!

2020. augusztus 09. 14:38

Nagy a tét, egy ország jövője.

2020. augusztus 09. 14:38
Stummer János
Facebook

„Nézem ezt a képet, ami tegnap a tihanyi mólónál készült és közben 2022 áprilisa jár a fejemben. Nézem és erőltetem a fantáziámat.

Hogyan lesz ebből 2022-ben új alkotmányos berendezkedés? Hogyan lesz ebből igazságos közteherviselés? Hogyan lesz ebből újra egy demokratikus és szabad Magyarország?

Engem, mint mezei ellenzéki országgyűlési képviselőt, ez érdekel. Az, hogy mi lesz a választás másnapján. Hogy mi lesz hétfőn. Az érdekel, hogy milyen jövőt lehet majd itt ebben az országban építeni Tihanytól Tiszakarádig, ha Orbánék elkotródnak végre.

Hogy hogyan lesznek itt jobb sorsok fiatalnak és idősnek, falunak és városnak. Engem ez érdekel, ez a valódi felelősségünk ugyanis.

És mindezekkel nem vagyok egyedül, ebben biztos vagyok. Vannak itt a mostani ellenzéki oldalon sokan, akik nem önmagában kormányváltást akarnak, mert nem ez a cél. Akik nem csak az egyik oldalt akarják győztesnek látni, hanem egész Magyarországot. Akiknek a célja nem a választási győzelem, hanem a jó kormányzás.

Akiknek a célja az új alkotmányos berendezkedés, az igazságos közteherviselés, a szabad sajtó, és a demokratikus berendezkedést garantáló intézményrendszer felszabadítása az állampárt kádereinek uralma alól.

Elsősorban de nem kizárólagosan. A cél egy jobb kormányzás, amely lebontja a NER-t és egyúttal jobb világot teremt helyette.

Én nem fogok ott ülni a tárgyalóasztalnál, mert nem vagyok pártvezető, csak egy egyszerű országgyűlési képviselő, de ha kérhetek Önöktől: több komolyságot és kevesebb médiahekket. S nemcsak Önöktől, hanem az egész ellenzéki oldaltól Gödtől Szolnokig.

Nagy a tét, egy ország jövője. Ennek kell megfelelnünk, s nem a saját táboraink elvárásainak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopa
2020. augusztus 11. 03:10
A jobbik cigány tagozata megalakította az izraelita szakosztályát. Jelszavuk a világbéke.
Vakfolt
2020. augusztus 10. 09:56
"ha Orbánék elkotródnak végre." Itt meg is untam. Több komolyságot, baszd meg.
cutcopy
2020. augusztus 10. 08:57
Tehát a kormányprogramod a jó kormányzás, köszönjükemese..
Krupp Skya
2020. augusztus 10. 07:20
Ezt találtam a Vóna Vezérről. a pékipari mosópor ügynökről "Kedves barátaim, az igazság előbb utóbb a felszínre kerül igazolva , hogy a nemzetünkben körültekintően kell politizálni és szervezkedni. Vona (Zázrevics) Gábor nagyapja Marosán György volt, aki az 56-os forradalom idején IS kimutatta a foga fehérjét! Marosán György (Hosszúpályi, 1908. május 15. - Budapest, 1992. december 20.) magyar baloldali politikus volt, előbb szociáldemokrata, majd kommunista színekben, a két párt egyesülésének egyik legfőbb szorgalmazója volt. Eredeti foglalkozása péksegéd (a nagyváradi Steiner pékségben, elterjedt gúnyneve emiatt később "Buci Gyuri" volt). A proletárdiktatúra erőszakos alkalmazásának ideológusaként többek közt arról vált híressé, hogy az 1956-os forradalom idején és azt követően mindenkinél vehemensebben követelte, hogy akár lövetéssel (Mától kezdve lövünk) is tartsák fenn a kommunista diktatúrát. Vona Gábor anyai nagyapja Marosán György volt. - Annak felesége, vagyis az anyai nagymama volt zsidó. Édesapjától a Zazravecz-nevet örökölte. Annak az anyai nagyapja volt Vona, akitől felvette a Vona nevet. Vona Gábor - Politikus"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik