Több komolyságot és kevesebb médiahekket!

2020. augusztus 9. 14:38

Stummer János
Facebook
Nagy a tét, egy ország jövője.

„Nézem ezt a képet, ami tegnap a tihanyi mólónál készült és közben 2022 áprilisa jár a fejemben. Nézem és erőltetem a fantáziámat.

Hogyan lesz ebből 2022-ben új alkotmányos berendezkedés? Hogyan lesz ebből igazságos közteherviselés? Hogyan lesz ebből újra egy demokratikus és szabad Magyarország?

Engem, mint mezei ellenzéki országgyűlési képviselőt, ez érdekel. Az, hogy mi lesz a választás másnapján. Hogy mi lesz hétfőn. Az érdekel, hogy milyen jövőt lehet majd itt ebben az országban építeni Tihanytól Tiszakarádig, ha Orbánék elkotródnak végre.

Hogy hogyan lesznek itt jobb sorsok fiatalnak és idősnek, falunak és városnak. Engem ez érdekel, ez a valódi felelősségünk ugyanis.

És mindezekkel nem vagyok egyedül, ebben biztos vagyok. Vannak itt a mostani ellenzéki oldalon sokan, akik nem önmagában kormányváltást akarnak, mert nem ez a cél. Akik nem csak az egyik oldalt akarják győztesnek látni, hanem egész Magyarországot. Akiknek a célja nem a választási győzelem, hanem a jó kormányzás.

Akiknek a célja az új alkotmányos berendezkedés, az igazságos közteherviselés, a szabad sajtó, és a demokratikus berendezkedést garantáló intézményrendszer felszabadítása az állampárt kádereinek uralma alól.

Elsősorban de nem kizárólagosan. A cél egy jobb kormányzás, amely lebontja a NER-t és egyúttal jobb világot teremt helyette.

Én nem fogok ott ülni a tárgyalóasztalnál, mert nem vagyok pártvezető, csak egy egyszerű országgyűlési képviselő, de ha kérhetek Önöktől: több komolyságot és kevesebb médiahekket. S nemcsak Önöktől, hanem az egész ellenzéki oldaltól Gödtől Szolnokig.

Nagy a tét, egy ország jövője. Ennek kell megfelelnünk, s nem a saját táboraink elvárásainak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyszer a rádióban hallottalak beszélni, hát ilyen bunkót régen volt alkalmam az éterben figyelni, majd gyorsan váltottam. A jövőt sem a zsidók, sem más vallásúak nem veletek képzelik el, csak szólok.........

Ezért kár volt kilépni az ún. Jobbikból... 101%-ban ugyanaz a gyurcsányista/szélsőballib hang, mint Jakabé.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés