Hogy foglaljon állást az Egyesült Államok Közép-Európa és Nyugat-Európa harcában?

2020. augusztus 09. 21:34

Trump a ciklusa alatt maga is folyamatosan támogatta a közép-európai országok függetlenségét és nemzeti értékekeit.

2020. augusztus 09. 21:34
Clarck S. Judge
American Greatness

„Támogassa-e az Egyesült Államok a Magyarország, Lengyelország és a kontinens más nemzetállamai ellen irányuló nyugati-európai (német, francia, brüsszeli eurokraták) támadásokat? Vagy éppen segítse e közép-európai országok gazdaságát és függetlenségét, hogy ezek az államok aktív szövetségesei maradhassanak az EU-nak és nekünk a szabadságért folytatott küzdelemben?

Bár e kérdésben a Kongresszus republikánus és demokrata képviselői nem annyira egyértelműen foglalnak állást, mint ahogy Orbán hiszi, azonban Trump és Joe Biden között nem is lehetne ebben élesebb ellentét.

Egyrészt Trump a ciklusa alatt maga is folyamatosan méltányolta és támogatta a közép-európai függetlenséget és nemzeti értékeket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2020. augusztus 10. 21:09
Egy megszálló hatalomnak hasznos (Divide et impera), a provincia megosztottsága.
olajfa1
2020. augusztus 10. 11:43
Kérdések: -1- Mitől lenne "magasabb rendű" a francia vagy belga stb "demokrácia mint mondjuk a magyar? -2-Éltek-e ezek az államok -a fasiszta német-en kívül- BÁRMILYEN MÁS ELNYOMÁSBAN? MERT MI IGEN!... -3- Őket -nyugatiakat- kirabolták-e 40-50 éven át a "nemzetközi szocializmus" segélyezése jelszavával a liberális-kommunista erőszakoskodók? NA UGYE HOGY A KELET-KÖZÉP-EURÓPAI NÉPEKNEK SOKKAL TÖBB "IDEOLÓGIAI TAPASZTALATUK" VAN! Ezért sokkal érzékenyebbek a Kelet-közép-Európai népek a saját identitásuk megörzéséhez, mint nyugatra, bár ez sem teljesen igat, pl a baszkok és a katalánokat elnézve... Talán még csak annyit, hogy a K-K-Európai népek támogatása sokkal rentábilisabb mint a pl dél-Eu-s népeké, az EU-n kívülitről nem is beszélve... Talán a legfontosabb:Amikor az EU-t létrehozták akkor az volt a cél, hogy pl amerikából -vagy bárhonnan- FEL TUDJANAK HÍVNI VALAKIT HOGYHA AZ EURÓPAI UNIÓBAN "KONFLIKTUS" TÁMAD! NA ÉPPEN EZT NEM VALÓSÍTOTTA MEG AZ EURÓPAI UNIÓ!!!!!!!!!!!! például akkor amikor Magyarországon a migránsok az autópályán, és a legforgalmasabb vasutvonalon sétálgattak Bécs felé!!!! NA ÉPPEN AKKOR "NEM LEHETETT FELHÍVNI SEM AZ EU VEZETŐJÉT, SEM MERKELT!!!!! Tehát... ha az a kérdés, hogy az EU betölti-e azt a szerepet amiért létrehozták, akkor az egyértelmüen NEM! Az EU belement holmi "gyarmatosítói szerepbe" és semmiképpen sem egy gazdasági unióba vagy szövetségbe! Ráadásul ezt a gyarmatosító szerepet sem tudja megfelelően megvalósítani, csak a politikai gyarmatosítást akarja megvalósítani! Ezt az EU-t vagy visszaállítják az eredeti szerepére, vagy széthullik.
sztd
2020. augusztus 10. 10:53
Az USA Biden megválasztása esetén is támogatni fogja a Közép-Európai országok szuverenitásküzdelmét, mert azt reméli (joggal), hogy ezzel gyengítheti a Nyugat-Európa vezette EU egységét.
Hájas Gerzson a buzik megríkatója
2020. augusztus 10. 10:12
Ilyen gyenge dicsérgetést talán még a téeszben hallottam utoljára mikor megérkezett a párttitkár úr. Különösen attól aki ott akarja gyengíteni európát ahol tudja és románia a legfőbb stratégiai partnere. Maradjanak csak szépen otthon
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik