Elítéljük a lengyel kormány LMBTQ-mozgalmakat kipécéző magatartását

2020. augusztus 09. 09:13

A PiS-kormány nem tartja tiszteletben az EU állampolgárainak alapvető jogait.

2020. augusztus 09. 09:13
Renew Europe
Facebook

„Elítéljük a lengyel kormány LMBTQ-mozgalmakat kipécéző magatartását és felszólítjuk, hogy azonnal bocsássa szabadon Margot, az aktivistát.

A Renew Europe felszólítja az Európai Parlament elnökét, az Európai Tanácsot, és a Bizottság elnökét, Von der Leyen asszonyt, hogy foglalkozzanak a lengyelországi LMBTQ-aktivisták ellen elkövetett erőszakos fellépéssel, ami további bizonyítékot szolgáltat számunkra azzal kapcsolatban, hogy a PiS-kormány nem tartja tiszteletben az EU állampolgárainak alapvető jogait.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. augusztus 10. 12:05
Ha valami törvénysértőt csak és csakis az LMBTQ követ el az NEM "KIPÉCÉZÉS"!!!!!! hanem az LMBTQ egyedül tudatosan nem tartja be a közösségi szabályokat és a törvényeket! De erre a törvény be nem tartására az LMBTQ még "büszke" is! Ha a törvénytelenségre ők büszkék akkor büszkén vállalják a tövénytelenséggel járó következményeket is, természetesen BÜSZKÉN! és nem sírjanak!
figyelő4322
2020. augusztus 10. 01:25
Renew Europe... A levitézlett ALDE ugyan nevet változtatott, azért még ugyanaz a felesleges, moslék SÓHIVATAL maradt!
hlaci83
2020. augusztus 09. 21:05
Renew termékek: visszavitt, nem működő vagy gyári hibás, majd megszerelt és újracsomagolt szarok. Tökéletes névválasztás.
nempolitizálok
2020. augusztus 09. 19:31
Lengyeleknek ideje lenne helyretenni libsijeiket, mielőtt a fejükre nőnek. Nem vigyáznak és ott a második kommunizmus, Brüsszeli segédlettel, de ott még bevándoroltatás is van, azaz maga a lengyel nemzettudat is kommunista ellenes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik