Tartsuk magunkat távol Gödtől!

2020. augusztus 7. 9:00

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Persze együtt kell működni helyi embereinkkel, ha kérdeznek, válaszolni kell, akár tanácsot is kell adni, de ez maradjon az ő ügyük.

„Rettegünk a daganatos betegségektől. Ha mégis megjelenik valahol szervezetünkben, azért küzdünk, hogy ne terjedjen tovább. Hogy ne legyen áttét. Ha megjelenik valahol a koronavírus, akkor a gócpontban kell lokalizálni. Ez az eredményes védekezés alapja.
Ugye értik, nem folytatom. A demokratikus ellenzék sok száz települést vezet okosan, eredményesen. Köszönet érte. Aztán kiderül, hogy egy-két helyen az együttműködésből veszekedés, csúnya háborúskodás lesz. Valami elromlik. Nehéz pontos képet kapni kívülről, hogy valójában mi okozta a bajt.

De egy dolog biztos: azért, hogy védjük az egyébként egészséges, kívánatos és valójában elkerülhetetlen országos együttműködést, óvni kell magunkat attól, hogy a politika helyi betegsége megfertőzzön mindent és mindenkit. A konfliktust helyben kell tartani. Védjük az egészséges egészet a beteg résztől.

A gyógyítást, az operációt helyben kell elvégezni. A terápia sikere érdekében persze fontos, hogy megértsük, mi is okozta a bajt, de ezt is csak helyben lehet elvégezni. Két tanácsom lenne. Tartsuk magunkat távol Gödtől! Persze együtt kell működni helyi embereinkkel, ha kérdeznek, válaszolni kell, akár tanácsot is kell adni, de ez maradjon az ő ügyük.

Másrészt kérjük a gödieket: mielőbb zárják le a vitát, a veszekedést, az egyre fájóbb háborút. A helyi választókkal, civilekkel, pártokkal megbeszélve, teremtsenek nyugalmat, vezessék okosan és felelősen a várost. Ha operálni kell, operáljanak, ha elég egy kijózanító kezelés, vessék alá magukat annak. Mi meg ne engedjük, hogy tovább burjánozzon egy helyi fertőzés. Ahogy teszik az orvosok a daganatos betegség vagy vírusjárvány esetén.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rónai elismerte, hogy lehet, hogy megvágták a felvételt:-))))

Tartsuk magunkat távol Gödtől!
= Hamisítsunk hangfelvételt, és azt terjesszük a párt hivatalos honlapján, aztán meg szólaljon meg az ügyben minden prominens DK-s Niedermüllertől Gyurcsányig!

Ti hoztátok nyilvánosságra a megvágott hangfelvételt a saját oldalatokon, te, mocsok tetű, most meg doktorbácsist játszol? Hogy dögölnél meg, te aljas rohadék pondró.

Pedig ő maga a rákos daganat, amely lassan áttétet képez az egész ellenzékre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés