Szivárványos molinót feszítettek ki a józsefvárosi Polgármesteri Hivatalra

2020. augusztus 7. 17:35
A molinóra azt írták: Mindenki Önkormányzata.

A józsefvárosi Polgármesteri Hivatal homlokzatára kifeszítettek egy nagyméretű szivárványos molinót, amelyre kiírták: Mindenki Önkormányzata – írja a Ferenc József blog. Pikó András polgármester lépése nem meglepő az oldal szerint, mert „már akkor pedzegette ezt, amikor a Pride szervezőinek székhelye, a hírhedt Auróra kocsma mellett állt ki a környékbeli lakosokkal szemben, akiknek már nincs éjszakai nyugalmuk sem, az éjszakákig tartó bulik miatt”.

Pikó Andrásról legutóbb akkor írtunk, amikor egy lakossági fórumon elismerte: olyannnyira romlott a közbiztonság a VIII. kerületben, hogy már a fiát is megtámadták. A szivárványos molinót itt nézheti meg.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Most mit jelent ez, hogy mindenkie az Onkormanyzat?
Konkretan: semmit.
Sokba sem kerult, Coelhosan is hangzik, olcso jatek ures szavakbol elo valsztoknak.

Ezzel magyarázod az intézményes buzulást, a drogozást, a mocskos hajléktalanokat Józsefvárosban? Mert akkor igazad van, az ú, "demokratákkal" elveszett a normalitás a kerületben, vissza fog zülleni azzá, ami volt, "nyócker". Élén a züllött Pikóval.

Ha mindenki önkormányzata, akkor a normális homofóboké, és még sok másoké is, de akkor miért pont a buzikat tüntetik fel a molinón? Ha buzinak lenni természetes, homofóbnak lenni még inkább az, hiszen egybevág a természet alapvető törvényeivel. A homofób, kirekesztő természet törvényeivel, amely a normális párkapcsolat körébe utalta a fennmaradás megoldását.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés