Már megint ez a „szemkilövetés”

2020. augusztus 7. 19:58

Vágó István
Facebook
Ez a vád a legprimitívebb rágalom.

„Már megint ez a »szemkilövetés«. Ez éles lőszer használatára szóló, célzottan a szemre irányuló tűzparancsot jelent a »szemkilövetőtől«. Ha lett volna ilyen - gumilövedék esetében abszurd - utasítás a részéről, már rég rábizonyították volna Gyurcsányra. De ők is tudják, hogy ez a vád a legprimitívebb rágalom (Morvai Krisztina kezdte, és pl. Puzsér már ott tart, hogy a miniszterelnök »rendőrrohamot vezényelt«).

Sőt, 2006-ban épp a fideszesek kérték számon egy országgyűlési bizottsági ülésen, hogy a rendőrök miért nem használtak éles lőszert a molotovkoktélokat dobáló, autókat felgyújtó, utcakövekkel a rendőrökre támadó »békés ünneplők« ellen... https://www.delmagyar.hu/…/nyitray-eles-loszert-kellett-vo…/

Ennek a szegény, szomorú szemű fiatalembernek is hajtogatnia kell ezt az »epitheton ornans«-t, ha a volt miniszterelnököt kell gyalázni, hiszen ez ma minimális elvárás lehet egy parlamenti államtitkártól.

A jogállamiságot rajtuk számon kérni pedig mindenkinek joga van, még annak is, akivel szemben ilyen jogtalanságokat is rendszeresen elkövetnek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 224 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pedig lassan oda jutnak a tagadás van, hogy 2006 sem volt.
2005 után rögtön 2007 következett.

A szemkilövés megtörtént, tehát ténykérdés. Aki lőtt, az a szemkilövő,
aki a lövést engedélyezte, az a szemkilövető.

MekkElek vegye le a szemüvegét, álljon a falhoz és leadok rá néhány
lövést gumilövedékkel, utána elgondolkodhat azon, hogy hol a Nap.

Állat!
A talmudista zsidó nem vallásos zsidó.
Csak egy rablásideológia kitalálója és követője, vallásos köntösbe csomagolva.
A Tóra-követő zsidó a vallásos zsidó.
Állat.

Úgy látszik a tények Vágót nem zavarják. 2006. október 23.-án a Kossuth téri tűntetést a rendőrség, mint utólag a bíróság megállapította, jogellenesen feloszlatta.
A kiszorított tűntetők lehet, hogy erőszakoskodtak.
A Gyurcsánnyal állandó kapcsolatban álló rendőrség viszont a Kossuth térieket feltehetően szándékosan, vagy csak egyszerűen szakszerűtlenül a Deák tér felé nyomta, ahova a FIDESZ nagygyűlésről távozók jelentős része hazafelé menet megérkezett.
A téren és környékén a a rendőrség a nagygyűlésről távozókat durván bántalmazta és többek között szemmagasságban gumilövedékkel is lőtte. Erről TV közvetítés is áll rendelkezésre.
Aki akkor figyelemmel kísérte az eseményeket és nem a gyurcsányista hazudozóktól tájékozódott, vagy tájékozódik ezeket kristálytisztán látja.
Vágó hazudik, mert feltehetően Budapesten volt és mindezt látta a TV-ben.
Az említett és finoman szólva szakszerűtlen intézkedés, amely akár provokatív is lehetett, megteremtette a vágóféle hazudozóknak az alapot arra, hogy a rendőrség úgymond a renitens kossuthtérieket "büntette".
Ez természetesen még a kossuthtériekkel szemben is törvényellenes volt, főleg,ha azt nézzük, hogy már a kossuthtériek eltávolítása is törvényellenes volt
Máig megmagyarázhatatlan, hogy 2010 után ezt a brutalitást és az egész nap eseményeinek megtervezését nem "honorálta" az igazságszolgáltatás.
Jó lenne a gyurcsányistáknak és szövetségeseiknek ezt a történetet az agyukba vésni, és örülni annak, hogy megúszták az egész attrakciót büntetlenül.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés