Az indexesek akkor is hazudnak, ha már nem indexesek

2020. augusztus 6. 16:23

Bohár Dániel
Pesti Srácok.hu
Ez az írás azonban alapvetően nem az Index körüli hisztiről szól, hanem arról, hogy Dull még véletlenül sem tud igazat mondani.

„Avagy sírjunk együtt Dull Szabolccsal, az áldozattal, a mártírral, aki egy egyszerű kérdést is képes beállítani csengőfrásznak.

Dull Szabolcs, az Index volt főszerkesztője az utóbbi időszakban onnan lehet ismerős, hogy úgy turnézza végig a számára kedves médiumokat, mintha kötelező lenne. Dull állította át az Index függetlenségét jelző barométerét a »függetlenről« a »veszélyben« állásra. Hogy miért? Mert ő úgy érezte, hogy most jött el ennek az ideje. Más valódi oka ugyanis nem volt erre.

Ez az írás azonban alapvetően nem az Index körüli hisztiről szól, hanem arról, hogy Dull még véletlenül sem tud igazat mondani. A baloldal hivatalos síróembere elment pityeregni a HVG-hez, hogy a gonosz »propagandamédia« becsöngetett a lakására. A történetből aztán a szintén rendkívül független és objektív HVG (Dullal kiegészülve) kerekített egy olyan mesét, amely nyomokban sem tartalmaz valóságot.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés