STRASBOURGHOZ FORDULUNK A RABOSÍTÁS ÉS AZ ELLENEM INDÍTOTT ELJÁRÁS MIATT

2020. augusztus 5. 17:12

Paróczai Anikó
Facebook
Az az eljárás, amelyben egy megválasztott képviselőt rabosítanak azért, mert a munkáját végzi, borzalmasan káros és közben sérül a véleménynyilvánítás szabadsága.

„Rohamos tempóban és példátlan eljárásokkal próbálják rontani a magyar szólásszabadságot: engem például azért rabosítottak, mert bemutattam a kispesti vagyonkezelő vezetőjének, Kránitz Krisztiánnak a vagyonnyilatkozatából kihagyott titkos spanyolországi villáját.

Az az eljárás, amelyben egy megválasztott képviselőt rabosítanak azért, mert a munkáját végzi, borzalmasan káros és közben sérül a véleménynyilvánítás szabadsága. Ezért a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához fogunk fordulni.

Hiszen mit üzen ez az eset az összes többi képviselőnek, és azoknak akik bátrak és kritikusak akarnak maradni? Mit üzen ez azoknak, akik nem hisznek a következmények nélküli társadalomban? És végül mit üzen ez azoknak, akik tavaly októberben a változásra szavaztak?

Őszintén remélem, hogy nemcsak engem nem sikerült megfélemlíteni, hanem senki mást sem, aki szeretne hasonló ügyekkel foglalkozni Hiszen tudom, hogy rengetegen vannak hozzám hasonlóan olyan képviselők, akik azért kezdtek el politizálni, mert úgy gondolják, hogy nem az a baj, hogy a korrupciónak milyen az éppen aktuális arca, hanem azzal a rendszerrel van a gond, ahol ez tisztázatlanul és büntetlenül megtörténhet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te szerencsétlen, annak ellenére, hogy feljelentett Kránicz, azt nyilatkoztad, hogy bízol az mszp-s polgármesterbe, Gajdába, Kránicz barátjába. Akkor most mire rinyálsz?

Felvették az adataidat, ujjlenyomatot vettek tőled, talán azt gondoltad, hogy Gajdától, vagy Kránicztól fognak venni?

Dódity Gabriella tudna mesélni a gerinctelenségedről, sőt már beszélt is te parazita.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés