Az Állami Számvevőszék ezúttal az LMP-t támadja

2020. augusztus 5. 20:41

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
A Fidesz le akarja söpörni ellenségeit, és nem szégyell mocskos eszközökhöz nyúlni.

„A Demokratikus Koalíció tiltakozik az ellen, hogy a Fidesz-kormány által kézivezérelt Állami Számvevőszék most az LMP-t bünteti!

Az Állami Számvevőszék a Demokratikus Koalíció és a Jobbik után ezúttal az LMP-t támadja. Az ÁSZ szerint az LMP szabálytalanul gazdálkodott, ám a párt közleményben cáfolta ezt az állítást.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a Fidesz-kormány által kézivezérelt Állami Számvevőszék havonta más ellenzéki pártot vegzál, mi ugyanis pontosan tudjuk, hogy ez az egész nem más, csak aljas erőfitogtatás. A Fidesz le akarja söpörni ellenségeit, és nem szégyell mocskos eszközökhöz nyúlni. Mi, európai magyarok kiállunk az LMP mellett és szolidaritást vállalunk minden ellenzéki párttal, amelyet az ÁSZ segítségével előre megfontolt szándékkal ki akarnak végezni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A "DK" arroganciája az eget veri: a Számvevőszék nem mutathat ki szabálytalanságot valamely ellenzéki pártnál, mert akkor azonnal automatikusan a "Fidesz eszköze".

Azert nagy pofatlansag, hogy egyaltalan a zellenzeki partok gazdalkodasat valakik atnezik.
Hisz tudja az egesz muvelt Nyugat, az osszes europai europai, hogy itt csak egyvalaki lehet barmiben is bunos, es az a Fidesz-KDNP. Orbannal az elen, aki 1G. Vagy 5G? Mar nem is tudom.

Mi, európai magyarok kiállunk az LMP mellett és tűzszerész szakértőket küldünk minden ellenzéki pártnak, amelyet az ÁSZ segítségével előre megfontolt szándékkal ki akarnak végezni.

A több tételből álló egyéni közterheket (nyugdíjjárulék 10%, természetbeni egészségbiztosítási járulék 4%, pénzbeli egészségbiztosítási járulék 3% és munkaerő piaci járulék 1,5%) összevonták és helyette egy egykulcsos járulékkulcsot alakítottak ki. A társadalombiztosítási járulék mértéke így egységesen 18,5% lett.

2020. július 1-jétől a szociális hozzájárulási adó (SZOCHO) mértéke 17,5 százalékról 15,5 százalékra csökkent.

Ezzel szemben amikor a balliberális kormányon voltak folyamatosan emelték.

A ,,régi átkos alkotmány,, miben garantálta jobban az egészségügyi és nyugdíjellátást?
Semmivel. A Kádár rendszerben volt, amikor a járulékbefizetéseket felhasználták más célra. 2002-2009 között egyéb szociális feladatokra, GYES, GYED, korkedvezményes nyugdíjak forrásaként.

,,Ugye az a kormány által beterjesztett törvény elfogadásáról lett volna szó. Erre " mondta a nép" hagyd a fenébe Viktor.,,

Ha a Fidesz az Alaptörvényben nem emeli meg az érvényességi küszöbértéket 50%+1 főre. Továbbá, ha a balliberális pártok nem hirdetnek bojkottot (távolmaradás, a Magyar Liberális párt az igent támogatta, számos civil szervezet és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt érvénytelen szavazat leadását támogatta. Amennyiben az ellenzéki pártok is a NEM szavazatot támogatták volna és a Jobbik is kampányol a NEM szavazat mellett akkor vastagon meglett volna a 50 % + 1 fő.
A részvétel így 43,35%-os lett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés