Kérdések és válaszok a Magyar Honvédség legújabb harcjárműveivel kapcsolatban

2020. augusztus 3. 17:23
Ismét csak a balliberálisokról lesz szó, akiknek kommunista elődeikhez hasonlóan nem nagyon tetszik, ha a magyarok kellően tehetősek, erősek és elszántak önmaguk megvédéséhez.

„A nagy indexezés kissé elhomályosította, de az idei július más örömteli eseményt is hozott számunkra, magyar hazafiak számára. Természetesen nem mindenkinek volt örömteli, de nem lehet mindenki hozzánk hasonló magyar hazafi. Ismét csak a balliberálisokról lesz szó, akiknek kommunista elődeikhez hasonlóan nem nagyon tetszik, ha a magyarok kellően tehetősek, erősek és elszántak önmaguk megvédéséhez. A magyar katona számukra valahogy 100 év után is ugyanaz az ellenség. Elég szar volt nekik tehát az előző hónap, hiszen a magyar katonákhoz végre megérkezett az, amire már nagyon vártak: az első adag Leopárd. Nézzük, milyen reakciókat váltott ez ki a 10 éve teljesen tehetetlenül vergődő ám annál hangosabb magyarországi ellenzék soraiban!

»Most azt a kört futjuk párhuzamosan, hogy sokat költenek a hadseregre, mert ugye az az új stadion.« Vadai Ágnes,, a Honvédelmi Bizottság alelnöke 2020. 06. 22. ATV Egyenes Beszéd.

Kezdjük rögtön az MSZP egykori honvédelmi államtitkárával. Tudjátok, ő volt nekik az, ami nekünk Németh Szilárd… Elképesztően fáj neki, hogy a rengeteg rezsimpénz sajnos már nem az MSZP-SZDSZ nemzetközi üzemeltetőihez, hanem magyar családokhoz, magyar stadionokba és leginkább az, hogy a Magyar Honvédséghez kerül. Nagyjából megmutatja ez az MSZP-SZDSZ viszonyulását a dolgokhoz. Szakértelmüket, elkötelezettségüket egy ügy iránt, amivel a magyar választók érthetetlenül megbízták őket. Ezért fontos, hogy ilyen tragédia soha többé ne következhessen be, hiába öltöznek megtévesztésül barnába vagy lilába.

Tetszőleges mandinerkommentek következnek.

Nemigen akaródzik katonának menni. Ki akar manapság háborúzni? Linder Béla valahogy kikászálódhatott a jugoszlávok szolgálatáért a jugoszlávoktól kapott díszsírjából, és regisztrálhatott a Mandinerre. Jugoszláviában egyébként pont szokott igény lenni egy jó kis háborúskodásra, ráadásul a libsik egyik kedvenc magyarellenes népségének ehhez ellenség se kell. Házon belül megoldják.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MUHAHA.
No thanks!
X

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés