Molnár Áron szerint Vidnyánszky agresszív és nem érdemel tiszteletet

2020. augusztus 2. 8:36
A noÁr zenei formáció alapítójának üzenete Vidnyánszky Attilának és csapatának.

A videóban elhangzik, hogy Molnár Áron még magázni sem hajlandó a Kossuth-díjas Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatóját, mert nem érdemel semmi tiszteletet: Vidnyánszky és csapata ugyanis nem tartotta tiszteletben a Színház- és Filmművészeti egyetem hallgatóinak öt pontját. Molnár Áron Palkovics Lászlót is letegezi és számonkéri a cinizmusát, amit szerinte Palkovics László tanúsít a hallgatókkal szemben. „Tiszteletlenek vagytok és telhetetlenek" – mondja Molnár Áron. Hozzáteszi, hogy ő politikailag nem választott oldalt. Beszél még a hatalom mámoráról és arról is, hogy az ember, a lélek és a szabadság nem kisajátítható, legalábbis ő nem fogja engedni, hogy Palkovicsék kisajátítsák ezeket a dolgokat.

Összesen 228 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ennek a fazon van valami köze egyáltalán az SZFE-hez?

Ezkiez?

Válaszok:
pollip | 2020. augusztus 2. 12:51

Te kis hülye, mit tettél le eddig az asztalra? Egyáltalán ki vagy te?
Vagy te valaki, vagy csak egy kis senki?
Aztán meg jön a kunyera, hogy adjon már pénzt a kormány, mert rajta élősködtök.

Az agresszív kismalac fenyegetőzik.

Ez a hihhhetetlen, olyan Dobrev Klárás volt.

Az embereket, az országot folyamatosan
izgatott állapotba kell hozni. - stop
Senkit nem szabad békén hagyni. - stop
Minden láncszemnek
szünet nélkül izzani kell! - stop
Ennek előidézésére legalkalmasabbak
az emocionális foglalkozások képviselői. - stop
Az izgatásra fogékonyakat
támogatni, elismerni, díjazni,
könyveiket kiadni, külföldi
lehetőséget biztosítani kell. - stop Soros/CIA

Aki nem hajlandó
a demokratikus keretek bővítésére,
azt: első lépésben bíróság elé kell vinni. - stop
"10:41 - FIFA: a büntetőeljárás alatt
Gianni Infantino elnök a helyén marad" - stop
Az ősszel induló UEFA-rendezvényeken
a mérkőzések előtti térdelésre
Gianni Infantino - szolidaritásként
a nyitott társadalommal -
kötelezni fogja a klubokat. - stop Soros/CIA

Van ugye aki családi neveltetése révén tud intelligensen kritizálni, bírálni, eltérő véleményt kifejteni művészeti, színházi kérdésekben, s van akinél hiányzik ez a családi háttér, minként Áronnál.

Az ember óhatatlanul keresi a primitív, vulgáris megszólalások kapcsán a párhuzamokat, hogyan vitáztak egymással a kultúra emberei - Áron nem tartozik közéjük - , például Fülep és Tolnay nagy vitája az explication de textes és Izsó Miklós munkássága körül.

Ahol a családban nem kap a gyermek erkölcsös nevelést, kultúrát, beleértve a vitakultúrát is, ahol nem értetik meg vele, hogy előbb teljesítenie kell, majd utána követelni tisztességtudóan, ahol nem kap morális értékrendet, ott Áronhoz hasonlók születnek. Sajnos egyre nagyobb létszámban, s ezt a "kultúrát" honosítja meg a Momentum.

Te miért szólsz bele az értelmiségiek dolgába? persze, nem olvastad a Tamás Gáspár Miklóssal 1991. júniusában készült interjút, ami mindent megmagyaráz.

"Nagyon érdekes, hogy milyen gyorsan eltűntek a nagy birodalmak. India lakóinak csupán három százaléka beszél angolul. Az orosz birodalomnak nyoma sem maradt. A keleti tömb országaiban senki sem beszél oroszul. A német a mi kultúrnyelvünk volt Galíciában, Bukovinában, Szentpétervárott, Prágában és Krakkóban. Ma már nem beszélik. Nevetséges, hogy prágai vagy varsói barátaimmal angolul váltok szót, és nem németül. Ismerek olyan embereket, Budapesten, vagy Zágrábban akik angol fordításban olvassák Thomas Bernhardot.

Ez a világ eltűnt, és sohasem fog visszatérni. Ezek a mostani nemzetek parasztnemzetek. ....elődeink műve, vagyis az a törekvés, hogy létrehozzanak egy nemzetek fölötti, katolikus, tradicionális, konzervatív civilizációt - a nemzetet úgy, ahogy azt Grillparzer, Hofmannstahl, Karl Kraus, Hermann Broch és Kolnai Aurél akarta - immáron kultúrtörténet."

Én is ezt kérdezem: ki ez?

Az ócska szövege minősíti ezt a niemandot.

Ne bántsd FF11-et, egyszer írta, hogy Ő egy katolikus családból származik.

Miből gondolod, hogy csak a fideszesek reagálnak Áron primitív, unintelligens megnyilvánulására?

Áron tulajdonképpen egy bárdolatlan senki, ha nem az lenne, akkor leült volna és írt volna egy kritikát, kulturáltan is lehet vitriolba mártani a tollat, "zaklatni" az olvasót.

Egyszer megkérdezték G.Shawtól, miért ír? Hogy zaklassam az embereket-felelte. Amikor Samuel Beckettnek is feltették ugyanezt a kérdést, a válasza annyi volt, hogy ehhez ért. S Beckett célja valóban a jóérzésű emberek megbotránkoztatása volt. De mindketten magas művészi fokon tették ezt.

Szóval, hogy megértsd, itt nem a fideszesek nyavalyognak, hanem az egészséges morális mércével bírók fejezik ki nemtetszésüket.

Talán nem éltél Rákosi és Kádár alatt, ezért küzdesz fogalomzavarral, amikor a mai kormányra, a kormánypárti szavazókra gondolsz összehasonlításképpen.

Olykor a némaság nagyobb tekintélyt ad, mint a harsány kiabálás. Racinról mondta Beckett, hogy: "Némasága ugyanolyan hangsúlyos volt, mint Joyce-é, és megvolt a kellő pedagógiai hatása."

Magam sem szeretem a ripacsokat, a hordószónokokat, a tehetségtelen kikiáltókat........s úgy tűnik nem vagyok egyedül. Persze ettől Te még szeretheted Őket.

A B lemaradt, de aki ismeri az tudja, G.B Shaw....mielőtt még fennakadnál a figyelmetlenségemen.

Most helyettesítsd be nyugodtan a Fideszt a z MSZP-vel, a DK-val, a Momentummal. Az első kettő múlt időben rombolt, verte szét az egészségügyet, az oktatást, a gyakorolta a kulturális komcsi diktatúrát, , a Momentum a jelenben rombol minden területen.

Egyre nevetségesebbé teszed magad, katolikusként........ahogyan írtad. Tényleg ennyire hülyének nézed az itt kommentelőket, nem gondolsz bele, hogy többségük átélte Rákosi, Kádár, az MSZP-SZDSZ nemzetrohasztó regnálását, így van az embereknek összehasonlítási alapjuk.

Írásaid alapján csak arra tudok következtetni, hogy neked a múltról, a balliberális alternatíváról semmilyen életszagú tapasztalatod nincs. ha igen, akkor annak részeseként, a hatalomból történt kiesésetek okán hordasz itt össze a valósággal semmilyen viszonyban nem álló marhaságokat. vagyis vagy teljesen tapasztalatlan vagy, teljesen elfogult, a tényeket átugró valaki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés