Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán

2020. augusztus 1. 11:54

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek.

„Amilyen az Adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten. Ezek nem finnyásak. Vidnyánszky Attila lett a Színművészeti ura. Kultúrharc a javából. Pusztuljon a nyitott, szabad művészet és kultúra! Jöjjenek a pártkatonák! Lehet így is. Most nincs mit tenni. Készülni kell. Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek.

Nem lesz árokbetemetés. Zárójel lesz. Levegőtlen világ azoknak, akik megölték a magyar szabadságot. Így van ez rendjén. Higgadtan, racionálisan, szárazon. Akik meg még egyensúlyoznak: ideje magatokra találni, felébredni, élni! Vagy küzdetek a hazaért, vagy cinkosok lesztek. Vagy-vagy.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 300 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hol maradt az IFA-plato, hol maradt a veszett kutyak befogasa es telepre szallitasa, hol maradt a kurvaorszagozas? Ne lazazz, te emberiseg legalja, legaprobbja!
Az europai szovetsegeseitek ezeket a fenyegetozeseket, szemelyeskedeseket tartjak erteknek, jogallami kinyilatkoztatasnak?
Vagy tisztaban vannak vele, kommunista voltal es maradtal, de beloled, altalad ok tobbet tudnanak ebbol az orszagbol kisajtolni!

A DK a pufajkások pártja. Gyurcsányon is ott a pufajka.

Listázás lesz? Kivégzések?

Kihagyta a pereket, bíróságokat. Ő személyesen ítélkezne és vagyonelkobozna.
Beteges........

Ez a Feri az elmúlt évtizedben megtízszerezte a vagyonát.
Ő nem akar földönfutó lenni?

Hat ez az, marad nekik is a kulturabol, azt nem lehet ellopni. A kiserleti szinhazaikba annyit orgiazhatnak, amennyit akarnak, annyiszor leplezhetik le Orbant, ahanyszor akarjak, ugy szidhatjak, nezhetik le a magyarokat, ahogyan akarjak, de azt, hogy ez legyen a norma, hogy mindenkit ezzel traktaljanak, azt kikerjuk magunknak!
Ha ez a felszines muveltsegu senki latta volna azokat az eloadasokat, amiket Vidnyanszky idehozott, a Nemzetiben jatszatott, rendeztetett vilaghiru tendezokkel, ki nem merne tatni a szajat! Bar, aki ennyire pofatlan, mint o, annak az sem szegi kedvet, ha reggel, delben es este is hazudoznia kell. Ez az o modus vivendi-je. Annyira egy nagy bunko, hogy csak azert figyelnek meg ra, mert hetet-havat osszehord, hogy erdekes legyen. Hogy felfigyeljenek mar vegre ra.
Persze, tabora van - a hozza hasonlok.

Drazsé Karácsonyig marad.

Valaki elmagyarázza ennek az alkoholista bunkónak, hogy elvtársai, a kommunisták évtizedeken át miként kötötték gúzsba a szabadságot, beleértve a kultúrát is.

90-ben kellett volna a csehekhez hasonlóan leszámolni a hazaáruló komcsikkal, s akkor ezek a mocskok most nem lennének abban a helyzetben, hogy gerinctelenül a szabadságról kiabáljanak.

Ugye nem nehéz elképzelni, ha ezek a Lenin-fiúk visszatérnének...

Gyurcsanyt megvedte a nemzetkozi penzhatalom, o hasznot hajt a nyugati uraknak, felfele tud am o nyalni, elvenni a neptol es adni a multiknak!
A feleseget semmi politikai tapasztalat nelkul neveztek ki alelnoknek az EU-ban.
Varju nem vajja ki a varju szemet!

Antallnak tulajdonképpen igaza volt, forradalmat kellett volna csinálni, s ezeket végleg a történelem szemétkosarába küldeni.

Mindenki előtt képes olvasókönyvként ott van, hogy mit csináltak Gyurcsány szellemi elődei 19-től a mindenkori hatalomban, s lám Feri proklamációja jelzi a véres múltat, de az Európai Egyesül Államokat megjelenítő jövőképet is egy esetleges választási győzelem forgatókönyve képében, mutatja, hogy kutyából nem lesz szalonna.

Értelmes baloldali barátaim mondják, hogy ne sértsem meg Őket azzal, hogy Gyurcsányt baloldalinak mondom, hogy egy lapon említem Őket ezzel a bűnözővel. Elmondják, hogy baloldali értelmiségiek szerint Gyurcsány, a DK egy neoliberális párt, s Feri már kormányon is kemény neoliberális gazdaságpolitikát folytatott.

Feriről, a DK-ról - de az egész balliberális oldalról - Walter E.Grindernek, az Abolitionist-ban 1971-ben megjelent sorai jutnak az eszembe, akkor alakult meg Murray N. Rothbard vezetésével a Libertáriánus Párt, mint lehetséges harmadik faktor, a demokrata-republikánus váltógazdálkodással szemben

"Nekünk, akik az Egyesült Államok Kormányának felségterületén élünk, úgy kell cselekednünk, hogy egymásra találjunk a rendszer aláásásában. Az összes amerikai libertáriánus számára Uncle Sam az első számú ellenség."

Seres László - ma Neokohn - 1993-ban ellátogatott a New York-i Libertáriánus Pártba. Erről így írt 95-ben: "Radikális zsidó öregurak, fiatalabb spanyol hölgyek és kortalan angolszász államellenesek szidták a rendszert, s miután megtudták ká-európai mivoltomat, rögtön különböző szabadelvű modelleket kezdtek kidolgozni a térség gazdasági, szociális bajainak az orvoslására, majd ezeken ott helyben jól össze is vesztek. Minden szempontból otthon éreztem magam, úgy hogy spontán be is léptem életem első pártjába."

Feri egyre világosabban fogalmazza meg Orbán-utáni politikai krédóját, ez is egy opció, amennyiben elnyeri a többség támogatását, a demokrácia szabályai szerint lehet alternatíva a maival szemben.

Amennyiben a Fidesznek, Orbán Viktornak lesz egy lélegzetvételnyi ideje, érdemes lesz elgondolkodni azon, hogy a Fidesz versenyben tud-e maradni, győzni képes-e 22-ben a mai média, tömegkapcsolati, kulturális potenciállal?

Feri meg szükséges A 22-es Fidesz győzelemhez......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés