A kormány nem vesz részt a baloldal parlamenti színjátékában

2020. július 31. 9:56

Dömötör Csaba
Facebook
Sajnáljuk, és végtelenül szomorúnak találjuk, hogy a baloldali ellenzéki pártok a költségvetési vita során mindvégig az ország érdekei ellen politizáltak.

„A kormány nem vesz részt a baloldali pártok által kezdeményezett rendkívüli ülésen a brüsszeli költségvetési megállapodással kapcsolatban. A kabinet már részletes tájékoztatást adott arról, hogy a miniszterelnök 3 milliárd euró, azaz ezermilliárd forintos nagyságrendű plusz támogatást harcolt ki Magyarország számára. Emellett sikerült megakadályozni, hogy egy politikai zsarolási lehetőséget biztosító eljárást vezessenek be az uniós forrásokkal kapcsolatban. Továbbra is küzdünk azért, hogy az átláthatatlanul működő, az egyes tagországok politikai életébe mindenféle demokratikus felhatalmazás nélkül beavatkozó aktivistacsoportok ne kaphassanak támogatást az uniós költségvetésből.

Sajnáljuk, és végtelenül szomorúnak találjuk, hogy a baloldali ellenzéki pártok a költségvetési vita során mindvégig az ország érdekei ellen politizáltak, és ugyanolyan lejárató kampányt folytattak, mint a járvány elleni védekezés legnehezebb heteiben. Már csak ezért sem tartjuk indokoltnak, hogy az általuk kezdeményezett parlamenti színjátékban részt vegyünk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A miniszterelnök sikert ért el Brüsszelben. Az egész ország számára. Az ellenzéknek ez fáj. Mert nekik az a jó, ha az országnak rossz.

Ha Orbán neked az EU pincsikutyája, képzeld el, mi lenne, ha Gyurcsány, Dobrec, Fegyőr, Donáth meg Jakab vezetnék ezt az országot...

Ahelyett, hogy azt tenné, amit az ellenzék akar...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés