Legyen másik?

2020. július 30. 17:42

Bohár Dániel
888.hu
Az Index egyike azoknak az internetes portáloknak, amelyek az elmúlt egy évtizedben különösen gusztustalan munkát folytattak.

„Bevallom őszintén, nem roskadnék össze lelkileg, ha ezeknek az embereknek a kártékony munkájával nem találkoznék többet.
Az Index egyike azoknak az internetes portáloknak, amelyek az elmúlt egy évtizedben különösen gusztustalan munkát folytattak. Az Index immár felmondott csapata kifejezetten kártékony volt. A hergelésből, a hangulatkeltésből profitált. Az Indexnek soha egyetlen pillanatra sem volt köze az objektivitáshoz, kiegyensúlyozottsághoz. Az Index sokszor mélyebbre repült, mint kis testvére, a 444, amelyet egymás között csak liberális kurucinfónak hívunk. Annyi, hogy jobb a marketingje. Mint a patkány és a mókus esete.

Számtalan példát hozhatnánk fel arra, hogy miért volt az Index élenjáró a rohadékságban. Csak hirtelen, ami eszembe jut – természetesen – elsőként, az Miklósi Gábor írása a Puskás Aréna megnyitójáról. Miklósi volt az, aki kemény legénynek tartotta magát, hogy nem állt fel az Ismerős Arcok Nélküled című dala alatt, miközben azt felvidéki gyerekek énekelték. Akkor nem állt fel, most viszont végre megtette.

A nagyszerű MG-n kívül még két kedvenc indexes ÚJSÁGÍRÓM (nagybetűvel!) van. Az egyik Dezső András, aki annyira pro, hogy szabadidejében 1975-ös vidéki japán újságokat olvas úgy, hogy valójában nem is tud japánul. Majd ezek alapján leleplező cikket ír Kovács Béláról (ismertebb nevén KGBéla), a Jobbik volt EP-képviselőjéről. CIAndrásnak, vagyis bocsánat, Dezső Andrásnak biztosan nincsenek titkosszolgálati kapcsolatai, hiszen minden valamirevaló újságíró magától talál meg ilyen könnyedén fellelhető forrásokat. Miklósi és Dezső mellett a harmadik lieblingem Földes András. Földes onnan lehet ismerős, hogy ő még a 444 teljes szerkesztőségét is lekörözi, ha migránssimogatásról van szó. Földes szuper izgalmas riportokat forgat a világ minden táján arról, hogy a bevándorlók igazából mennyire jó emberek, és mi, magyarok pedig mennyire gonoszak vagyunk, hogy nem szeretnénk őket itt látni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A sales house szerzett így is hírdetőket, nem eleget.

Pestisrácok kigyűjtött pár gusztustalan Index cikket, és az egyik eléggé friss is volt. 2018 április 9-én született a választások másnapján, ahol, mit ad isten, nem az ellenzék nyert. Akinek volt valami minimális valóságérzete, még ha csalódott is volt, olyan baromira azért nem lepődhetett meg.

Szóval Földes András, a migránsok seggnyalója úgy gondolta, hogy a választás másnapján rittyent egy kis összefoglalót az eredményről:

"Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország?"

https://index.hu/velemeny/2018..

Én anno lemaradtam erről. Már évek óta nem nézek indexet, mert rohadtul elfogultak voltak, az utóbbi években főleg, de ez az írás, egy igazi okádék szemét, még az ő szintjükön is. És ők hazudják azt magukról, hogy függetlenek, meg objektívak lennének. Ez a rakás szemét geciláda.

Ezért az Index nem kár. Egy cseppet sem sajnálom. Akkor sem kár értük, ha a Fidesz, akkor se, ha a DK, vagy a saját hülyeségük eredményeként beszántják ezt a szemétdombot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés