Kulturális önpusztítás

2020. július 30. 17:22

Hont András
Facebook
Beérett a ráolvasás-kommunikáció, a képzeletbeli Soros-tervek, brüsszeli attakok, migránsinváziók virtuális valósága.

„Mint várható volt, a kormány augusztus 15. után sem engedélyezi a nagyrendezvényeket. Lesznek helyette garázskoncertek, amelyekre 5,3 milliárdot dob szét a – fideszes források szerint is mindenre használhatatlan – Magyar Turisztikai Ügynökség. Miután Európa már tavasszal bemondta, hogy idén nem lesznek fesztiválok és egyéb hasonló kaliberű események, nagy bátorság kellett volna kilógni a sorból. És ez – minden kültelki talponállós szájhősködés ellenére – nem egy bátor kormány.

Nagyon sajnálom azokat, akiknek tönkrement az egzisztenciája, mindazonáltal ezt a kulturális önpusztítást nem lehet egészben a kormány nyakába varrni. Amennyiben augusztus végén lett volna, mondjuk, hirtelen ezer új fertőzött (nem halott, nem beteg: fertőzött), úgy a demokratikus közvélemény egy emberként gyilkosozta volna le őket. Beérett a ráolvasás-kommunikáció, a képzeletbeli Soros-tervek, brüsszeli attakok, migránsinváziók virtuális valósága. Mindegy, hogy a valóság micsoda, vagy hogy igazából milyen erőfeszítéseket kéne tenni a valóság megismerése érdekében, a lényeg, hogy mondjunk be valamit, ami a félelmekre rezonál. Bármit.

Amikor a libernyákgyanús Gulyás Gergely kiállt sorolni az elrettentő példákat, akkor említett olyan környező országokat, ahol napok óta kitartóan csökken az esetszám (a minimális halálozási adatokról ne is beszéljünk, a rettenetesen átfertőzött Montenegróban ebben az évben például volt 47 koronás halott eddig). Olaszországban március vége (!) óta megingathatatlanul esik a fertőzések száma, a svédeknél csak azért nem, mert júniusban változtattak a tesztelési módszeren, de a halálozások április 15-től folyamatosan csökkennek. Az elmúlt bő hetemet Olaszországban töltöttem, a boltokban, közlekedési eszközökön kötelességtudóan fölveszik a maszkot, de máshol nem. Amúgy olaszosan parányi tereken zsúfolt asztaloknál egymás szájába érő családok, a bunkerben rettegő, volt magyar tisztifőorvos vagy a pécsi laboratóriumi biotartozék ott kapna infarktust, és csak nem akarnak kipusztulni. Nem és nem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nocsak! Megjelent a COVID -HA-20 koronavírus?

,,Világtótorony!! Az index!!!,,

Miért nem a Hírklikk?
https://www.origo.hu/itthon/20..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés