A góbé és a lúzer

2020. július 29. 9:49

Csibra Tibor
PestiSrácok.hu
Egyértelmű DK-s befolyásra utal az, ahogy Dull Szabolcs visszautasította Pesty Lászlót a székely autonómiáért indított aláírásgyűjtés ügyében.

„Az aláírásgyűjtés mögött korábban Gyurcsányék kivételével az összes magyarországi politikai erő pártállástól függetlenül felsorakozott. Egyetlen politikai alakulat van ma itthon, amely permanensen a határon túli magyarok ellen uszít, iparági értesülések szerint pedig Dullnak épp azért kellett távoznia az Index éléről, mert Dobrev Klárával egyeztetett rendszeresen a portál belső ügyeiről. A DK befolyásának másik bizonyítéka, hogy Pestyéket le is székelymaffiázták, ami félreérthetetlenül Gyurcsány-tempó. Amúgy az a Dull Szabolcs farolt ki a nemzeti összefogás ügyéből, aki korábban stábjával együtt – egyedüli balliberális hírportálként – rendszeresen tudósított Tusványosról, és olyannak tűnt Székelyföldön, mint akit érdekel a székelyek ügye. Másik megoldás, hogy már oda is küldte valaki.

Nem volt hírértéke az Index menesztett főszerkesztője szerint a székely autonómiáért indított aláírásgyűjtés újabb fordulójának a világkarantén után – írta meg Vasárnap.hu. Bátran kijelenthetjük: a mód, ahogy Dull Szabolcs elutasította a kampányt vezető Pesty Lászlót, legalább annyi magyarázatra szorulna, mint azok a titokzatos háttéralkuk, amelyeknek vélelmezhető alkalmazásával a főszerkesztő szétverte hiszterizált szerkesztőségét. A feltételes mód azért is indokolt, mert nem túl meglepő párhuzam, hogy amíg az Indexnél zajló, penetránsan bűzlő színtiszta baloldali mutyi eredményét az ugyancsak hiszterizált rajongóseregük a kormányra akarja kenni, úgy Dull kiebrudalását pedig az úgynevezett székely maffiára fognák. Ez lenne az újabb forgatókönyv, amely szerint aztán végül a kikosarazás miatt lett kirúgatva a főszerkesztő az Indextől. A nem túl ötletes konteó szerint »Don Pesty« odaszólt a valakiknek – tuggyukkiknek –, hogy skacok ez a Dull gyerek nem támogatja az aláírásgyűjtésünket, vágjátok már ki, elég lesz egy SMS, ha végeztetek.

Amúgy ez az a Dull Szabolcs, aki korábban hosszú éveken át vette a fáradságot, és stábjával rendre végigtudósították a Tusványoson történteket. Még csak azt sem lehetett róluk elmondani, hogy nem törekedtek a korrektségre. Tusványoson számos alkalommal bandáztunk együtt, és Dullon, illetve a munkatársain is látszott, hogy érdekli őket, mi történik ott, nem kötelező köröket futottak. Azért sem futhattak kötelező köröket, mert a baloldali sajtó részéről ők voltak az egyetlenek, akik elutaztak Székelyföldre tudósítani. Iparági információk szerint az Index körül épp azért alakult ki a balhé – majd később a műbalhé –, mert Dull vezetésével a csapat lefordulni igyekezett a Momentumról, hogy Gyurcsány halálos ölelésébe futhassanak.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A DK a határon túli magyarokkal xenofób.

" Tusványoson számos alkalommal bandáztunk együtt, és Dullon, illetve a munkatársain is látszott, hogy érdekli őket, mi történik ott, nem kötelező köröket futottak. "
Ha ez így történt, akkor több, mint valószínű az idegen befolyás az Indexen, ami minden lehet, csak nem Fideszes.
Ebben az esetben viszont Dullal valami történhetett időközben, amitől valakinek a kapcarongya lett.
És mivel minden vonal Gyurcsány felé mutat, azzal szinkron, - legfőként az Index itt Dull által eljátszott "köteles beszéde" - hogy ti. az Indexet valakik na kik? fel akarták akasztani á'la gyurcsány - az egész piszkos történet kiagyalása Gyurcsányra, de legalább ennyire Dobrevre vall...

Itt most nem ez a lényeg. A szavazást az ellenzéknek kizárólag a Gyurcsányhoz igazodó része ellenzi, aZindextől így ez szokatlan és árulkodó pálfordulást jelentett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés