Kedves indexsirató embertársam!

2020. július 28. 14:48
Pont ti teszitek tönkre épp ezzel a nagy magasztos gyászvággyal.

„Ne haragudj, hogy gyászod óráiban illetlenül és kíméletlenül megszólítunk, mert bizonyára együttérzésre és az általad most is hevesen vallott és gyakorolt geci0rbánozásod megerősítésére számítottál csak tőlünk, de pont most van itt az ideje annak, hogy imádott kis oltári szentségedet a hozzá illő módon helyezzük végre végső nyugalomra. Bizony, az a helyzet, hogy hiába olvasod 20 éve az Indexet – esetleg dolgoztál is benne ezalatt néhányat –, sajnos az a szellemiség, amit az Index eddig két évtized alatt, felépített, képviselt, sőt, lángpallosként hordozott a hazai közéletben, nos, az most végleg elillanni látszik. Ráadásul ennek dehogyis a Fidesz az oka. Pont ti teszitek tönkre épp ezzel a nagy magasztos gyászvággyal.

Az irántatok érzett felelősségünk miatt nem engedhetjük meg, hogy 20 év kőkemény, szisztematikus munkája – munkátok – csak így egyik pillanatról a másikra hirtelen már mégse legyen már most már, hiszen mi mindent, amit most nagy erkölcsi felháborodásodban dühösen felrósz nekünk, lényegében az Indextől és az általuk képviselt haladó szupergonzóból lestünk el.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A momentánosok maguk álltak fel, még ha sokan már sunyulnának is vissza. Pancserek a leírások alapján a főszerkesztővel az élen.
Kattintásvadász, csak a hírdetőket nem érdekelte. FB+Alphabet megöli a lokális hírdetési bevételeket. Kevés a lélegeztetőgép, 100 ezrek fognak meghalni. Sok a gép. Ellopták. Tízből kilenc meghal a mentőben. Varrott nyitott sebbel sepertek ki betegeket. Lölő minden nap kap 100 milliárdot csak úgy. Magánrepzivel repül magányachtra. Ami másik cégé és árulja a cég. Tengeri korridor kéne Líbiából Berlinig, ahonnan szétkvótáznák a négereket, iszlamistákat. Helikopter! A főszerkesztő közben egy Dobrev Klein oligarchával telefonozik egyfolytában. Üzleti titkokat szór ki. 2 igazgató is látva a számokat nem vállalja, lemond. A főszerkesztő átmegy szakszervezeti bizalmiba.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés