Kampánycélra használják, az erőszakot növelik vele

2020. július 28. 7:45

Donáth Anna
Facebook
Nem igaz, hogy az Isztambuli Egyezmény a menekültek betelepítéséről szól, és nem igaz, hogy elfogadásával megszűnik a férfi és a női nem.

„Az Európai Uniót belülről szétrugdosni igyekvő, illiberális politikusok általában két dolgot tesznek egyszerre. Egyfelől sértetten panaszkodnak amiatt, hogy a jogállam szétverésével, a demokrácia leépítésével, az uniós értékek félrehajításával vádolják őket. Másfelől pedig törvényeket és rendeleteket hoznak a jogállam szétverésére, a demokrácia leépítésére, az uniós értékek félrehajítására.

Az uniós költségvetésről folytatott vita legutóbbi fordulója után is hazasiettek, és folytatták a megkezdett »munkát«. A lengyel kormány szerint káros a nők elleni erőszak megelőzésére életre hívott Isztambuli Egyezmény, ezért öt évvel azután, hogy ratifikálták, kilépnek belőle.

A Fidesz hasonló akciója kapcsán (ők »félúton« állították meg Magyarországot az egyezmény elfogadásának és implementálásának folyamatában) már ezerszer átbeszéltük, hogy mennyi hazugság terjeng az egyezmény kapcsán. Nem igaz, hogy menekültek betelepítéséről szól, és nem igaz, hogy elfogadásával »megszűnik a férfi és a női nem«.

Ezzel szemben ezzel az egyezménnyel a csatlakozó tagállam nemet mond a nemi alapú hátrányos megkülönböztetés minden formájára, az online zaklatásra és erőszakra. Elutasítja, megelőzi, illetve üldözni rendeli a nők elleni, illetve családon belüli erőszakot. Deklarációi és megoldási javaslatai közt nincs egy sem, amivel egy kereszténykonzervatív kormánynak gondja lehetne. Jogi eszközöket és egy modern intézményrendszert rendel a bántalmazottak, a gyengébbek védelmére.”
 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Beszélgess el Apucival a morálról, te tehetségtelen liba. Semmi közöd az országhoz.

Donátkacsa és Botmixer az EP-ben olyanok, mintha a Tanár úr kéremből Steinmann női reinkarnációi lennének, ahogy ülnek a kihegyezett ceruzáikkal, tolltartóikkal, és egymást túllihegve jelentkeznek, miközben majdnem kiesnek a padból:

Donáth/Mixer: Énénénénén... Énénénénén! Merkeltantónéniiii!!!.. Engem tessék felszólítani! De én jelentkeztem előbb! ... nem is, mert én! (A pad alatt egymás lábába rúgnak.)

Merkel: Tessék?

Donáth/Mixer (egymás szavába vágva) Merkeltaínónéni!..... Az Óóóóbán.... Az Óóóbán csúnya szót mondott! Iiigeeen. Azt mondta, hogy fickó! Igen! Aszondta! ... A Rutte bácsit hollnad fickónak nevezte!.... Juuuúj! ... Tessék megbünteti! És tantónéni, a hajamat is meghúzta!..... Szépen, demokratikusan homokoztunk.... liberális transzgender homokpogácsákat készítettünk.... és akkor odajött az Óóóóbán, és illiberálisan meghúzta a hajamat.... és azt mondta hogy hüje transzgeder!... Bizony! ... Tessék őt a sarokba állítani!

Merkel (ásít): Jól van gyerekek, majd utánanézek. De közben kicsöngettek, menjetek szépen homokozni.

Donáthkacsa/Botmixer: (erőltetetten mosolyogva) Igenmerkeltanítónéni! (Amikor Merkel végül hátat fordít, rúgdosni kezdik egymást).

(függöny)

Erről mi a véleményed, te lelkészlány? Nem hallottuk a tiltakozásodat, állásfoglalásodat Jézus mellett, gyalázása ellen.

"Alig néhány nap alatt 400 000-ren üzentük a hollywoodi filmstúdióknak legújabb tervezett istenkáromló filmünkkel kapcsolatban. Felháborítónak tartjuk, hogy újra és újra kigúnyolják Jézust.

A Habit című film Jézust nőként ábrázolja, akinek romantikus kapcsolata van a másik női főszereplővel.

Szomorú látni a hollywoodi elit hamis Jézus ábrázolásait.
Úgy érezzük, hogy fel kell szólalnunk, amikor ilyen történik. Ezért fordulunk Önhöz. Kérjük, segítsen elérni, hogy ne mutassák be a Jézussal tiszteletlen Habit című filmet!

Szükségünk van a segítségére, mert Hollywood egy újabb istenkáromló filmet tervez piacra dobni.
Egy filmet, amely ezúttal Jézust nőként ábrázolja, aki számos helytelen és érzéki jelenetben vesz részt a film női főszereplőjével, akit romantikus szálak fűznek hozzá.

A keresztények szerte a világon hiszik és vallják, hogy Jézus Krisztus Isten fia, minden egyes ember megváltója, aki halálával megszabadított minket a bűneinktől. A mi bűneinkért, helyettünk szenvedett. Megváltása ajándéka ingyenes a számunkra. Életünk csakis Vele lehet teljes, és halálunk után a Mennybe is csak általa juthatunk.

A CitizenGO-t a Jézus iránti szeretet és tisztelet motiválta, hogy összefogjon a Keresztény Filmes és Televíziós Bizottsággal, és megpróbálja megakadályozni a legújabb hollywoodi vallásgyalázó film megjelenését.

Csatlakozzon a petíciónkhoz, amiben arra kérjük Hollywoodot, hogy ne gúnyolják tovább Jézust.

Az EOnline és a Deadline oldalak korai beszámolói szerint a Habit című film főszereplője, Bella Thorne egy utcai lányt fog alakítani, akinek Jézus fétise van, és apácának öltözve próbálja elkerülni az erőszakos kábítószerkereskedelem következményeit. A filmben a lánynak megjelenő "Jézus Krisztust" pedig Paris Jackson, Michael Jackson lánya játssza.

Homoszexuális Jézus, csődtömeg Jézus, női Jézus. Mi lesz a következő? Meddig folytatódhat ez így?

Nem maradhatunk csöndben, amikor Jézust nevetség tárgyává teszik. Ezért a hollywoodi stúdiókhoz fordulunk, felszólítva őket, hogy utasítsák vissza a film terjesztését.

szoval nem igaz hogy belecsempeszik a homarokat? most idezzuk?

Hát a ballib. Fel akarja számolni a jelenlegi rendszert és európai egyesült államokat akar.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés