Felfüggesztette a Twitter ifjabb Donald Trump fiókját

2020. július 28. 16:32
A felfüggesztés alatt az értendő, hogy ifjabb Trump a következő 12 órában nem tudja majd használni a Twittert.

A Twitter felfüggesztette ifjabb Donald Trump fiókját, miután »félrevezető és potenciálisan káros információt« tett közzé a felületen”adja hírül az Independent. A kifogásolt anyag egy videó volt, amely a hidroxiklorokint  úgy tüntette fel, mint a koronavírus hatékony ellenszerét – tévesen. A felvételen az is szerepelt, hogy nincs szükség szájmaszkokra.

A felfüggesztés alatt az értendő, hogy ifjabb Trump a következő 12 órában nem tudja majd használni a Twittert, ami nem csak azt jelenti, hogy nem posztolhat, hanem nem kedvelheti mások bejegyzéseit sem. A tweetet maga Donald Trump, az amerikai elnök is megosztotta, de az ő fiókja továbbra is aktív maradt. Idősebb Trumpnál mindössze annyi történt, hogy a poszt elérhetetlenné vált.

Nyitókép: MTI/EPA/Erik S. Lesser

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az, hogy egy tévedésért 12 órára letiltják, lehet megalapozott, de ugyanennyire lehet túlzó, diszkriminatív.

Szóval az van, hogy agy szélsőségesen balliberális vezetővel megvert magáncég az amerikai választásokon a Trump mellett kampányoló magánszemélyeket is simán le tudja majd tiltani, egyesével, tízezerszám. De hát magán cég lesz akkor is, meg akiket letilt azok is azok lesznek. A Google majd a konzervatív véleményvezérekre figyel, a Face meg a maradékra. So that...

Az, hogy O1G, nos, az sajat velemeny?
Vagy hogyan kell elkepzelni ezt a sajat velemenyt?
Nagy Blanka szavalata sajat velemeny-e? A kurva orszag, kopcos cigany, csungohasu stb. sajat velemeny-e, vagy inkabb sajatos? Kulturalatlanok sajatja.
Es ha ilyenekkel nem akarjuk mergezni magunkat es az oldalt, mert annal azert tobbre tartjuk, azt gondolom, hogy ez elfogadhato, nem?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés