Ünnepélyesen egyetértek Gyurcsány Ferenccel

2020. július 27. 14:31

Puzsér Róbert
Facebook
2022-re álljon fel az O1G-koalíció!

„Elérkezett az elképesztő pillanat, amikor ünnepélyesen egyetértek Gyurcsány Ferenccel: 2022-re álljon fel az O1G-koalíció! Úgy értem, ahogy Gyurcsány Ferenc: egyetlen listán, minden körzetben egyetlen jelölttel. Játsszák le Orbánnal a meccset a hatalomért 2022-ben! Győzzenek, és bizonyítsák be, hogy rájuk lehet bízni az országot, vagy veszitsenek, és hordják el magukat! Én nem állok az útjukba, legyen bárki az előválasztás győztese – akár Dobrev, akár Karácsony, akár Márki-Zay –, csak záruljon le végre ez a nyomorult diskurzus az összefogásról! 2022: Orbán Vs. O1G – minden pofon jó helyre megy.”

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jah, jó lenne végre, ha tisztázódna, mire is elég ez az összefogás dolog. Csak hát az O1G kolíció ha veszítenének, akkor sem menne el a búsba.

Feri magától soha nem áll félre. Őt másnak kellene félreállítani. Csak hát kicsoda? Fekete-Győr és a Momentum? Kevés ők ahhoz. Márki-Zay, a híres pártnélküli? Dobrev, vele tényleg jól járnánk? Karácsony, a tehetetlen ölddbéka, amint biciklisávot fest a fazék aljára?

Na Robika, hunyd be a szemed és képzeld el, hogy MZP vagy Bojler
Klára a miniszterelnök. Drazsé, a pénzügyminiszter, Hagyó az ipari,
a beszédhibás az oktatási stb. Ha ezt el tudod képzelni, mindjárt nem
fogsz hülyeségeket beszélni.

Na, ugye...

"Én nem állok az útjukba, legyen bárki az előválasztás győztese "
Nem is fogjuk fel, mennyire ráhibázott Puzsér.
Ugyanis szerintem 2022-t az nyeri, aki az előválasztást nyeri.
Miért? Kicsit hosszú lesz és ma már egyszer leírtam:
Így igaz, a bal-libek gyűlölik Orbánt, a hatalmas eredményekért, amit elért.
(De egymás között valljuk be: van, ami felemás: az ország, az emberek között, a magyarok között, kevés, nagyon kevés a kohézió, annál nagyobb az irigység és a kárörömös cinizmus.)
Ami a lényeg: ne örüljön senki, ha a bal-lib veszekszik egymás között.
EZ A MŰSOR RÉSZE.
Mi a műsoruk?
Ami minden választást nyerni akaró erőnek - esetünkben NEGATÍV erőnek -: a minél nagyobb médiafigyelem, a közbeszéd, a közfigyelem felkeltése.
Minden választást ugyanis az az erő nyer meg a végén, amely a figyelmet a legnagyobb mértékben képes önmagára állítani, fókuszálni.
És ezt az előválasztás-sorozatukkal
EL FOGJÁK ÉRNI, SAJNOS.
A közvélemény annyit fog érzékelni: ezek DK-tól Momentumig: NAGYON AKARNAK, változást fognak hozni, és ha ehhez hozzávesszük:
MEGÁLLÍTJÁK A LOPÁST - AMI A LEHETŐ LEGNAGYOBB ÁTVERÉS, MEGTÉVESZTÉSE A VÁLASZTÓPOLGÁROKNAK - ezzel bőven túl fogják lépni összességben az 50%-ot.
A Fidesz-KDNP elérheti max a 48-at.
Persze, a választás után 3 nappal máris érzékelni fogja a választók legalább 6-10 %-a, hogy ROSSZ HELYRE TETTE A Z X-ET, DE AKKOR MÁR KÉSŐ.
A bal-lib egyet akar: A HATALMAT - de azt bármilyen, akár a csillagos égig nyúló hazugságáradat révén! - a többi, ami utána jön, számukra teljesen lényegtelen.
Ha megszerzik 2022-őt, 1-3 év alatt Magyarország a felismerhetetlenségig a Soros-Nyugat kapcarongya lesz ismét.
A spekuláns és bűntársai első lépésként - pénzügyi trükkök százaival - kivonnak az országból 2500-3000 milliárd Forintot, évenként.
---------- Mit tehet, MIT KELL TENNIE A FIDESZ-NEK?
Hasonlóan, előválasztásszerű gyűléssorozatot országszerte, a körzet országgyűlési képviselő-jelöltjeivel + a vezérkar egy politikusa + biztosítani a hallgatóságot, legkevesebb 8-10 hozzászólás lehetőségével.
És ezeket napról napra, helyszínről helyszínre az összes média platformra fellőve, így az érdeklődés terén nem kerül hátrányba a bal-libbel, de ami fontos, a hozzászólók javaslataira a felső vezetésnek is KEMÉNYEN SZÜKSÉGE VAN.
Iskola-oktatás, a tanítás visszaállítása, ezzel összefüggésben a rendőrségi hatáskör megerősítése, az országban lévő NO-GO zónákat meg kell szüntetni.
Egyetlen becsületes embert nem érhet bántódás a söpredékek kezétől kemény megtorlás nélkül.
Sok az elégedetlen a rendőrséggel, a tanárok kiszolgáltatott helyzetével, a közszolgálati médiumok egysíkúságával estébé...
----Tehát, ha a Fidesz előválasztásszerű sorozatot tart az országban, megnyerheti és valószínű, meg is nyeri 2022-t!
Ha a Fidesz nem tart előválasztásszerű kampánysorozatot: EL FOGJA VESZÍTENI

Vagy: már Szanyi sem tartja számon Puzsért? :)

Egyáltalán, hogy lehet, hogy egy közönséges hívószót tűznek a zaszlajukra? Ennyire lent van a szavazóik mentalitása, esze, kulturaltsaga?

A fidesz szavazóbázisa széles alapokon nyugszik.
Ha a leszolt fidesz szavazókat összehasonlítós a tultanult momentumosokkal, akkor bizony többet ér a józan paraszti ész.

Egyetértünk. A szavazói kat gyalázták, arra írtam.
Minden vitában kidomborodik a kormánypárt felkészültsége, szellemi fölénye az ellenzékkel szemben.

Büfé szakot végeztek:-) sokat puskáztak, mondták büszkén.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés