Inverz vérdíj

2020. július 25. 9:39

Hajós András
Facebook
Tőkésítenünk kell Dull Szabolcs személyét.

„Sokunknak úgy tetszett az index.hu, ahogy eddig működött, ám közben ingyen olvastuk. Egyeseknek nem úgy tetszett, de nekik van pénzük. Ez utóbbiak kirúgják a főszerkesztőt. Ha ez meg nekünk nem tetszik, akkor fizetnünk kell. Nekünk is van pénzünk.

Ha egy sajtótermék nem a lapvásárlók piacáról él, akkor más piacról kell élnie. Ez ma Magyarországon azt jelenti: a politikából, mert nincs más piac. Magyarországon államfőkapitalizmus van. Nincsenek államfőtől független üzletemberek, reklámozók, befektetők. Nincs államfőtől független piac. Vagyis nincs piac.

Nem vagyok álnaív, tudom, hogy a legolvasottabb véleményformáló portál nem pusztán a reklámbevételei miatt érdekes a politikának. De a mostani átszervezők »megmentésről« beszélnek. Úgy tesznek, mintha egy pénzügyileg nehéz helyzetben lévő vállalkozást szeretnének újraszervezéssel a piacon tartani. Ebben persze lehet némi igazság is. Van egy módszerem, amivel megtudhatjuk, mennyi.

Inverz vérdíjat kell kitűznünk Dull Szabolcs fejére és fel kell tőkésítenünk a személyét. Az így összedobott tőke feltételéül kell szabnunk Dull Szabolcs főszerkesztői kinevezését. Nekünk, olvasóknak is le kell tennünk az ajánlatunkat: itt van x millió, ha Dull a főszerkesztő.

Kiderülhet, hogy nem akarunk a zsebünkbe nyúlni. Akkor viszont nem nyíghatunk többet. Kiderülhet, hogy sok pénz összejön és mégsem veszik vissza Dullt. Akkor viszont ki (sem) kell mondaniuk, hogy politikai okokból akarják lenyúlni az indexet.

Gyermekeinknek pedig meg kell tanítani, hogy a politika új korszakában már nem elég felháborodni és posztolni, hanem szavazni és fizetni kell. Ezeknek semmi más, csak szavazat és pénz kell. Van szavazatunk és pénzünk, több, mint nekik. Még mindig nálunk a póráz. De ha a telefonunkat bámulva elengedjük a pórázt, a rohadt dög elszabadul.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Neked tetszett az index? Nincs is több kérdésem.

Dull Szabolcs inverz vérdíja azaz személyének feltőkésítése ugyanaz
az algoritmus, mint a holokauszt inverz vérdíja, azaz feltőkésítése.

Baromira értetek hozzá, hogy más nyomorát hogyan lehet tözsdére vinni.
Hánynom kell...

Ha van penzetek, ne sajnaljatok a Dullert es a propagandaert kidobni!
Meger egy lyukas dullart a mindennapra egy/tobb mese a gaz Orbanrol, nyitodjanak hat a bukszak!

Mernek kicsik lenni, hogy minel nagyobbakat hazudozhassanak , reggel, delben es este.

Pedig a ti hazugsagaitok az igazak, a ti hazugsagaitoknak van ketjogosultsaga, azt kellene hallgatnia mindenkinek, videken, varoson es az egesz vilagon.

Egy hajórakomány hülyeség. Piac akkor van, ha van vásárlód. Ha nincs vásárlód, mitől lenne piac?

Ha jóindulatú akarok lenni, akkor azt mondom, szimplán tájékozatlan...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés